Un cămin de bătrâni ce le poate deveni acasă

Pentru aceia dintre noi care au ajuns la o vârstă considerabilă, când singurătatea sau problemele de zi cu zi mult prea grave pentru a putea fi rezolvate îi copleșesc, sau cei care au nevoie de îngrijiri suplimentare pe care familia, din varii motive nu le pot asigura, am pus bazele unui cămin bătrâni care să le ofere acestora toate condițiile necesare de care au nevoie pentru a-și petrece anii bătrâneții într-un mediu plăcut și liniștit.  Dorim astfel să realizăm atmosfera unei adevărate familii, în așa fel încât să nu simtă niciun neajuns, atât pe plan material, medical, cât și sentimental.

Le punem la dispoziție o gamă largă de servicii care să le acopere cele mai importante nevoi. Astfel că propunem oferte de cazare pentru anumite perioade de timp sau permanență pentru cei vor vrea să se stabilească definitiv într-un mediu primitor. În plus, cei cazați la noi vor beneficia și de servicii de îngrijire și asistență medicală în permanență, acțiuni realizate de cei mai buni medici generaliști din zonă; oferindu-le totodată și supravegherea atentă a celor care urmează un tratament, asigurându-ne că indicațiile medicului sunt respectate cu strictețe în fiecare zi. Asigurăm totodată trei mese principale pe zi; mic dejun, prânz și cină, dar și două-trei gustări, din alimente proaspete și sănătoase, provenite din surse sigure.

Pe lângă toate aceste beneficii generale, ne dorim să le oferim și momente de recreere și relaxare. Astfel că, am amenajat o bibliotecă proprie cu peste 1500 de exemplare. Organizăm zilnic activități zilnice pentru bătrâni, ce presupun plimbări de seară sau dimineață, excursii în zone de interes pentru aceștia, sesiuni de pescuit în lacul special amenajat lângă complex și multe alte jocuri și activități specifice, precum șah, jocuri de cărți, bingo și altele preferate de aceștia. În plus, oferim și surprize punctuale de tipul serbării zilelor de naștere sau onomastice prin diverse petreceri tematice sau servicii de cosmetică și îngrijire personală, în momentele în care acestea sunt solicitate.

Printre principalele avantaje pe care le propune căminul Sky Angel se numără amplasarea pe patru etaje, ceea ce permite cazare unui număr consistent de persoane. Fiecare dintre camerele noastre este dotată și utilată complet, cu două paturi, televizor, internet și telefon, bucătării și sală de mese spațioasă. Pentru cei ce semnalează nevoi speciale există opțiunea de a alege între camere cu un singur loc, cu două sau cu trei. Zona dispune și de livadă cu pomi fructiferi și gradină proprie cu legume; dar și spațiu suficient pentru plimbări in aer liber. De asemenea, în cazul în care doresc, membrii familiei pot avea acces la sistemul video pentru a putea monitoriza ceea ce fac cei dragi, astfel încât să se poată asigura că au parte de cele mai bune condiții și tratamente.

Leave a Comment