Totul despre mezoterapie virtuala la Eva Salon

Pentru cei care nu stiu foarte multe detalii despre cum a evoluat tehnologia in ceea ce priveste metodele de infrumusetare, va spunem ca astazi discutam deja de mezoterapie virtuala, care este o procedura simpla, fara ace, un tratament neinvaziv si nedureros, ideal pentru intinerirea pielii.

De asemenea, satisface multe nevoi, inclusiv cele de reducere a liniilor fine si a ridurilor, ajuta la regenerarea colagenului, rehidratarea pielii, redefinirea contururilor, reducerea excesului de sebum si imbunatatirea aspectului vergeturilor si celulitei. Aceasta tehnica implica revitalizarea pielii prin aplicarea solutiilor imbogatite si punerea lor in aplicare folosind sonde care emit frecvente pulsate. Aceste unde produc ceea ce se numeste electroporare si o usoara incalzire a pielii.

Cresterea caldurii pielii faciliteaza difuzia produselor si stimuleaza productia de colagen, electroporarea favorizeaza permeabilitatea pielii, se creeaza porii, permitand astfel o difuzie optima a ingredientelor active pentru fiecare tip de tratament. 24 de ore dupa tratament, ingredientele active isi continua migrarea spre derma. Mezoterapia virtuala este neinvaziva, eficienta, complet nedureroasa, asadar, perfecta pentru orice doamna care isi doreste sa isi rasfete pielea.

Mezoterapia virtuala modifica membrana celulara cu impulsuri electrice scurte si controlate, facand-o permeabila la substante benefice care altfel nu pot patrunde in membrana celulara. Principiul se bazeaza pe administrarea acestor produse in piele fara ac.

Tratamentele complet nedureroase dureaza aproximativ 20 si 30 de minute. In ingrijirea corpului, este necesar sa se efectueze 8-10 sedinte cu un interval minim de o saptamana. In ingrijirea fetei, sunt necesare 5 sedinte cu un interval de una pana la doua saptamani. Eva Salon foloseste este un dispozitiv de mezoterapie virtuala care optimizeaza permeabilitatea membranei celulare.

Aceste dispozitiv difera de altele, deoarece a fost conceput pentru a oferi o ingrijire completa. Cu piesa sa cu ultrasunete pentru pregatirea pielii inainte de procedura, mezoterapia virtuala este responsabila pentru transportul ingredientelor active la nivel celular si, in cele din urma, este capabil sa inchida porii, relaxand pielea si producand imediat un efect de inchidere a porilor pielii.

Avantajele mezoterapiei virtuale

Mezoterapia virtuala este o alternativa la mezoterapia traditionala care ofera multiple avantaje: este neinvaziva, eficienta, complet nedureroasa. Principiul se bazeaza pe administrarea acestor produse in piele fara ac.

Obiectivul este de a obtine aceleasi rezultate ca in asa-numita mezoterapie traditionala, fara dezavantajele asociate injectiilor. Aceste rezultate sunt imediate si sigure pe termen lung.

Astfel, orice doamna sau domnisoara care isi doreste sa isi hraneasca pielea cu substantele nutritive de care pielea are nevoie, poate apela la serviciile de mezoterapie virtuala de la Eva Salon.

Eva Salon este de 9 ani prezent in Romania cu 10 saloane de epilare definitiva, in 8 orase: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca, Ploiesti, Iasi si Oradea. Alege sa fii frumoasa astazi si intotdeauna!

Leave a Comment