Totul despre imprimarea digitala direct pe textile

Tipografia Agrafa din Bucuresti vine in sprijinul tuturor celor care vor sa lucreze la imaginea unei companii, indiferent de dimensiunea acesteia, incluzand in cadrul serviciilor sale optiunea de imprimare digitala direct pe textile. Astfel, prin intermediul acestei modalitati de imprimare, puteti sa va personalizati orice obiect vestimentar, inserand sigle, logo-uri si alte insemne specifice companiei care solicita acest serviciu.  Ceea ce reusim noi sa facem este sa realizam Imprimare direct pe suprafata textila, utilizand mijoace tehnologice moderne, care confera materialelor rezistenta in timp, chiar daca acestea sunt supuse uzurii sau procesului de spalare si curatare. De asemenea, cerneala pe baza de apa care patrunde in fibra textila utilizata pentru imprimare digitala direct pe textile ajuta la pastrarea finetii materialului si nu sufera modificari de aspect de-a lungul timpului o perioada considerabila. Asa ca, va veti putea bucura de acelasi material placut la atingere o perioada lunga de timp.

Mai mult decat atat, la tipografia Agrafa aveti optiuni nelimitate de personalizare, deoarece se poate face imprimare digitala direct pe textile indiferent de complexitatea detaliile. Prin urmare, oricat de fine ar fi nu exista limitare, iar acelasi lucru se repeta si in cazul numarului de culori. Un alt aspect de o importanta deosebita este acela ca se pot comanda si cantitati mai mici,  deoarece nu sunt necesare operatii preliminare de pregatire. Asa ca, pot apela la noi atat persoane juridice, reprezentante ale marilor companii, dar si persoane fizice.

Tot in cadrul tipografiei noastre se poate face imprimare digitala direct pe textile pentru orice tip de obiect textil din bumbac 100% sau amestec de minim 85% bumbac, de exemplu, tricouri, sacose, genti, camasi, hanorace, halate etc. De asemenea, se poate face imprimare direct pe materiale textile colorate, aceasta tehnica necesitand o pretratare a suprafetei de personalizat. In ceea ce priveste modalitatile de igienizare si curatare, pentru textilele albe se prevede o rezistenta de pana 100 spalari, iar pentru textile colorate pana la 40 – 50 spalari. Se recomanda spalarea produselor realizate prin imprimare digitala direct pe textile la 30-40 grade Celsius, manual (preferabil) sau cu masina de spalat automata.

Comanda-ti si tu acum orice tip de obiect realizat prin imprimare digitala direct pe textile si ai tot ceea ce iti doresti, la super preturi, numai cu agrafa.ro. Consulta chiar acum ofertele noastre si cere o oferta personalizata. Suntem alaturi de nevoile tale cu cele mai bune oferte, asa ca profita acum si devino clientul nostru fidel, pentru a beneficia si de alte discounturi in viitor. Impreuna facem lucrurile sa para mai frumoase, iar tu sa te simti in pielea ta folosind obiecte personalizate de la tipografia Agrafa. Personalizeaza-ti si tu obiectul preferat chiar acum!

Leave a Comment