Tot ceea ce trebuie sa cunosti despre calendarul menstruatiei

Pentru ca aducerea pe lume a unui copil reprezinta cea mai mare bucurie pentru un cuplu, este important ca acest moment sa fie planuit cu atentie cu ajutorul unui medic pentru ca sarcina sa se deruleze in cele mai bune conditii. Asadar, primul lucru de care trebuie sa se tina cont este un calendar menstruatie pentru care poti da click aici, intrucat cu ajutorul acestuia e mult mai simplu sa se determine momentul ideal pentru conceptie.

Precizie

Totusi, ciclul ar trebui monitorizat pret de cateva luni pentru a stabili care sunt cele mai fertile zile, insa este esential de stiut ca aceasta nu este o metoda de contraceptie si nici nu este 100% precisa, intrucat oricand pot interveni modificari.

Mai simplu la Femibion

Asadar, Femibion propune un astfel de calendar foarte practic si pe aceasta cale e mult mai usor sa fie aflate informatiile importante. Totodata, aici se gasesc si sfaturi pretioase pentru orice viitoare mamica, cu ajutorul carora va fi mult mai simplu sa se descurce cu acest nou rol. Mai mult, da click aiciĀ  si vei gasi raspunsurile chiar si pentru cele mai mici nelamuriri, insa este esential sa se pastreze o relatie apropiata si cu medicul personal.

Adapteaza stilul de viata

In schimb, este important ca stilul de viata sa fie adaptat noilor conditii, pentru ca cele mai mici detalii pot conta. Asadar, e de la sine inteles ca trebuie evitate consumul de bauturi alcoolice si fumatul, in timp ce dieta poate fi alcatuita cu ajutorul unui medic nutritionist specializat pe sarcini, pentru a fi mai usor ca viitoarele mamici sa treaca peste aceasta perioada. Hidratarea joaca un rol mai mult decat esential in astfel de momente, insa este important si sa fie administrate suplimentele alimentare potrivite in diferite etape ale sarcinii, pentru a aduce completarile necesare.

Leave a Comment