Tocmai ai aflat ca esti gravida?

Indiferent daca esti o graviduta la inceput de drum sau nu, Clubul Bebelusilor este partenerul tau in aceasta calatorie minunata, deoarece iti pune la dispozitie numeroase articole cu informatii utile, recomandari si sfaturi meninte sa te ajute sa te descurci perfect in postura de mamica. Aici vei gasi informatii despre nastere, poti afla care este data probabila a nasterii, informatii pretioase despre alaptare si diversificare, despre sanatatea bebelusului, viata de cuplu dupa aparitia bebelusului, dar si multe alte informatii valoroase care te vor ajuta in aceasta perioada.

Afla care este data probabila a nasterii

Clubul Bebelusilor iti pune la dispozitie pe site un calculator pentru estimarea nasterii, tot ce trebuie sa faci este sa introduci in acest calculator data de incepul a ultimei tale menstuatii. De asemenea, cu ajutorul acestui calculator, poti afla si data probabila a conceptiei si a saptamanii de sarcina in care te afli. Este important de precizat faptul ca acest calcul este unui estimativ, deoarece fiecare sarcina are particularitatile ei. In general, 5 % dintre nasteri au loc la data estimata in urma unui calcul de felul acesta. Desigur, sunt foarte multi factori care pot influenta data nasterii copilului, dar toate detaliile acestea trebuie sa le discuti indeaproape cu medicul care monitorizeaza sarcina ta. Acceseaza chiar acum site-ul clubulbebelusilor.ro si descopera mai multe detalii despre ce presupune un calculator pentru estimarea nasterii si afla ce metode de calcul exista.

Este bine ca mamicile sa stie data probabila a nasterii, deoarece acestea trebuie sa stie cam pe cand va avea loc acest moment minunat pentru a se pregati corespunzator si cu bagajul pentru maternitate. Asadar, tot pe Clubul Bebelusilor vei afla ce trebuie sa contina bagajul de maternitate, care sunt lucrurile necesare mamei si bebelusului imediat dupa nastere, dar si lucrurile pe care nu ai voie sa le iei in spital. De asemenea, mamicile pregatesc din timp camera bebelusului si isi doresc ca aceasta sa fie perfecta in momentul in care apare cel mic. Un calculator pentru estimarea nasterii este util pentru mamici. Totodata, pe site vei descoperi si care sunt metodele de calcul preferate de medici pentru data probabila a nasterii.

Alege sa fii o mamica informata!

O mamica informata corespunzator, este o mamica puternica si relaxata pentru bebelusul ei. Asadar, parcurge cu atentie articolele disponibile pe clubulbebelusilor.ro si cu siguranta vei descoperi detalii si informatii despre care nu ai mai auzit pana acum, extrem de utile. Totodata, trebuie sa stii ca miturile care circula de-a lungul timpului nu sunt surse credibile de informare. De asemenea, medicul specialist care iti montorizeaza sarcina si totodata medicul pediatru al micutului tau sunt extrem de importanti si trebuie sa respecti in totalitate recomandarile acestora. In alta ordine de idei, este important de evidentiat faptul ca informatiile prezentate nu inlocuiesc informatiile pe care ti le ofera medicii care urmaresc evolutia sarcinii si a copilasului tau, aceste informatii sunt recomandari cu caracter informativ si facultativ.

Leave a Comment