Povestea unei vacante de neuitat in Havana, Cuba

Atunci cand pleci intr-o vacanta iti faci bagajul de la A la Z. Adica te gandesti la toate lucrurile posibile si imposibile care ti-ar trebui sa le porti sau de care te-ai putea folosi. Acest lucru este valabil pentru persoanele care au parte de o vacanta obisnuita. Acesta teorie nu a fost si cazul meu. Vacanta mea a avut un nume foarte tare: oferte last minute in Havana.

Dupa ii zice si numele, am avut parte de o pregatire fulger a bagajului ca sa pot sa ma incadrez la timp si sa prind zborul spre Cuba.  Si stiu ca am avut ceva graba fiindca totul s-a petrecut foarte repede, pe nepusa masa cum ar zice romanul. Asadar, dupa cum ziceam, mi-am facut bagajul extrem de repede si am resit sa ajung la aeroport. Si stiu ca usor nu mi-a fost, dar hei, atunci ai parte de o oferta asa de tentanta cu siguranta o sa faci orice pentru ca sa poti ajunge la destinatie in cel mai mic timp cu putinta.

Dupa ce am ajuns cu bine la avion am decolat spre Cuba pentru o noua aventura. Stiu ca mi-a placut zborul cu avionul si nu am avut de ce sa ma plang. Timpul de zbor a zburat precum avionul, foarte repede si fara sa imi dau seama. Dupa ce am aterizat in Havana am zis sa fac ceea ce face orice turist si sa se cazeze la hotel. Pentru aceasta ocazie m-am cazat la hotelul Neptuno Triton. Un loc cu totul aparte care chiar m-a impresionat extrem de mult. Stiu ca suna chiar laudativ, dar chiar mi-a placut atmosfera de la hotelul Neptuno Triton.

Trecand de episodul cu cazarea la hotel pot sa va spun ca in aceasta expeditie am avut parte de foarte multe lucruri frumoase. Am cunoscut oameni noi, am mancat felurite tipuri de mancare si am experienatat ce fel se simte sa faci o baie in oceanul Atlantic. Chiar mi-a placut extrem de mult si cred ca se merita sa vii aici si sa experimentezi ceea ce inseamna cu adevarat Havana. Sigur, la prima vedere nu este decat un oras care oricare altul, dar daca intri putin in atmosfera lui cu siguranta ca o sa descoperi un oras mult mai profund decat ti-ai putea imagina.

O excursie in Cuba reprezinta, dupa parerea mea, o experienta care te va ajuta foarte mult sa intelegi lumea mai bine, sa o intelegi asa cum este ea. Si daca mai prindeti si niste oferte last minute pentru Cuba mi se pare chiar foarte bine. Adica, chiar o sa aveti sansa sa vedeti locuri de vis si lume de o calitate exceptionala si captivanta. Nu o sa regretati o astfel de expeditie catre frumosul oras Havana.

Leave a Comment