Poti sa imprumuti bani direct de la telefon

Telecredit este institutia nebancara care este alaturi de tine atunci cand ai nevoie. Pentru obtinerea unui credit exista mai multe posibilitati, prin e-mail, prin transmiterea unui text, iar datele le veti regasi pe site-ul www.telecredit.ro sau exista varianta creditul la un telefon distanta.

Indiferent de motivul finantarii, fie ca trebuie sa achiti taxe scolare, rate la alte banci, un cadou pentru un prieten drag sau chiar vacanta mult dorita, posibilitatile sunt nenumarate, iar Telecredit este solutia de care poate aveai nevoie pentru ca iti propune un calculator credit foarte simplu.

Sa obtii un credit de nevoi personale este mai simplu decat te-ai fi asteptat pentru ca totul se desfasoara online in cel mai scurt timp. Asadar, nu mai este nevoie sa te duci la banca sau sa te strezezi cu privire la analiza dosarului, cand aici ai acces la calculator credit online pe care il poti accesa oricand, de oriunde.

Telecredit va pune la dispozitie posibilitatea unui credit cu sume cuprinse intre 100 si 2000 de lei, cu scadenta intr-o perioada de la 10 pana la 30 zile zile atat persoanelor salariate, cat si pensionarilor, ca urmare nu exista conditii riguroase pentru obtinerea creditului.

In cazul in care nu se va putea returna integral suma de bani pana la data scadenta, exista posibilitatea refinantarii creditului. Posibilitatile de plata a creditului sunt fie in conturile Telecredit, fie prin card bancar,numerar, virament bancar, Paypoint.

Deasemenea, se pot obtine credite cu un dosar minim de documente, nu se percep taxe sau comisioane ascunse, pentru analiza dosar sau chiar in cazul persoanelor care ramburseaza creditul inainte de data scadenta.

Un alt beneficiu cu care vine aceasta institutie este ca se acorda credite chiar si pentru persoanele rau platnice sau care au credite in derulare.

Deasemenea, se pot obtine credite cu un dosar minim de documente, nu se percep taxe sau comisioane ascunse, pentru analiza dosar sau chiar in cazul persoanelor care ramburseaza creditul inainte de data scadenta.

La Telecredit nu exista intermediari sau brokeri de credite, acesta este creditor direct si este langa tine atunci cand ai nevoie de un imprumut.

In alta ordine de idei, ce poate fi mai simplu decat sa primesti banii de care ai nevoie direct in cont in cateva minute dupa ce faci solicitarea? Pentru un imprumut nu ai nevoie de un dosar complex de acte si tot felul de adeverinte pentru ca cerintele nu sunt deloc riguroase, ceea ce presupune ca oricine poate beneficia de pe urma ajutorului adus de Telecredit.

Leave a Comment