Poti imprumuta bani de aici

Nu se stie niciodata cand ai nevoie de bani, iar orice problema, de fiecare data, apare in cel mai nepotrivit moment. Cu siguranta, de multe ori putem apela la familie si la ajutorul prietenilor, dar din cauza banilor se pot strica multe relatii de prietenie, motiv pentru care mai bine apelezi la sursele adecvate. Cu alte cuvinte, se poate spune ca la Telecredit esti pe maini bune in conditiile in care aici se gasesc chiar si credite rapide pentru rau platnici.

Conditii avantajoase

In primul rand, trebuie sa stii ca aici conditiile sunt foarte avantajoase, motiv pentru care nu are niciun rost pentru care sa te complici cu institutiile financiare obisnuite. Nu sunt impuse criterii stricte pentru a te putea bucura de un credit, asa ca nu conteaza daca esti salariat sau pensionar, ce varsta ai sau daca esti casatorit. In multe alte conditii sunt mult mai stricte cerintele, motiv pentru care cei care au nevoie de un mic ajutor, adesea, nu vor putea beneficia de acesta in cazul institutiilor financiare obisnuite.

Suma pe care o poti imprumuta

La Telecredit vei putea obtine un credit in valoare de pana la 2000 de lei, suma minima fiind de 100 de lei. Astfel, aceasta este mai mult decat suficienta in cele mai multe dintre cazuri si iti va fi foarte comod sa obtii fondurile, chiar si daca mai ai in derulare alte credite. In asemenea situatii bancile, de regula sunt reticente in a oferi alte credite, in special in cazul rau platnicilor, dar la Telecredit vei gasi toata intelegerea de care poti avea nevoie.

Perioada necesara pentru rambursare

In acelasi timp, ai suficient timp la dispozitie si pentru rambursare, astfel incat sa nu simti nicio presiune. Cu alte cuvinte, tu esti cel care va alege daca preferi 10 sau 30 de zile, fie oricare cifra din acest interval in functie de preferinte si de nevoi. Asadar, ai parte de multa flexibilitate si libertatea de a-ti pune la punct situatia financiara.

Rezolvi totul direct online

Atunci cand apelezi la credite rapide pentru rau platnici te bucuri de faptul ca totul vei rezola online. Ai la dispozitie un calculator pe site pe care sa il folosesti, astfel incat sa stii de la bun inceput care este dobanda si cat ai de platit in total, bineinteles, in functie de suma pe care o alegi si de perioada necesara pentru rambursare. Asadar, faci solicitarea, aceasta va fi procesata imediat, iar banii ii primesti imediat.

Banii se pot folosi oricum

Un mare avantaj de care te bucuri este faptul ca nu sunt impuse limite cu privire la modalitatile prin care sa fie folosite sumele de bani imprumutate. De exemplu, iti vei putea plati ratele restante de la un alt credit, poti sa iti cumperi telefonul nou de care aveai nevoie, sa pleci in vacanta mult asteptata, sa iti innoiesti garderoba si sa profiti de perioada reducerilor din magazine.

Nu ai nicio grija sau presiune

La Telecredit nu exista presiuni pentru ca ai parte de toata intelegerea. Oricand se poate intampla ca orice calcule ai facut sa nu se aplice si sa intervina o alta problema pe care nu o aveai in vedere. Astfel, daca nu poti plati la timp, poti solicita un alt credit pe care il vei obtine in aceleasi conditii avantajoase pentru a-ti fi cat mai usor sa te pui pe picioare.

Intregul proces e foarte simplu

De asemenea, tot procesul este comod ceea ce presupune ca nu conteaza daca esti student, salariat sau pensionar pentru ca te vei putea bucura de cele mai bune conditii aici si de proceduri mult simplificate, iar banii de care ai nevoie ii vei obtine imediat.

Leave a Comment