Planificarea sarcinii in detaliu

Pentru ca fiecare viitoare mamica isi doreste sa aduca pe lume un copil perfect sanatos, este esentiala planificarea sarcinii in detaliu, fiind foarte multe aspecte de care trebuie sa se tina cont. De obicei, totul ar trebui sa inceapa prin urmarea unui examen medical inainte de concepere, pentru a putea fi depistate eventuale probleme de sanatate, care intre timp sa fie si tratate. De asemenea, medicul ginecolog va alcatui si o lista cu medicamentele care trebuie evitate in aceasta perioada, precum aspirinele sau ibuprofenul, intrucat acestea pot influenta in mod negativ sarcina.

Stil de viata sanatos

Este esential ca orice viitoare mamica sa adopte un stil de viata cat mai sanatos, o dieta cat mai bogata in vitamine si nutrienti, iar fumatul si consumul de alcool trebuie evitate cu desavarsire. Hidratarea si exercitiile fizice regulate sunt la fel de importante, motiv pentru care acestea trebuie incluse in programul zilnic al oricarei femei, pentru ca doar pe aceasta cale se poate asigura o sarcina lipsita de griji. Nu in ultimul rand, odihna este necesara in toate conditiile, pentru ca orice mamica depune un efort suplimentar in timpul sarcinii, chiar si atunci cand desfasoara cele mai simple activitati.

Suplimentele adecvate

Femibion propune o serie de suplimente care contin substantele necesare pentru parcugerea in cele mai bune conditii a sarcinii, insa care au si rolul de a preveni problemele fatului. Pentru ca nevoile unei mamici sunt mult mai mari pe perioada sarcinii este esential ca acestea sa administreze suplimentele adecvate, care contin vitamine si nutrienti ce se gasesc in dieta, insa nu in cantitatea recomandata. De asemenea, oricine este interesat de planificarea sarcinii in detaliu trebuie sa stie ca suplimentele Femibion nu inlocuiesc vreo masa, ci doar le completeaza, motiv pentru care trebuie administrate conform unui plac bine alcatuit alaturi de medicul personal.

Leave a Comment