Parchetul herringbone aduce influente egiptene in casa ta

Recunoscut de specialisti ca fiind un model ce dateaza inca din perioada Antichitatii Egiptene, parchetul de tip herringbone reuseste sa aduca in actualitate influentele specifice acelor vremuri, conturand un cadru elegant, rafinat si totodata la moda in orice incapere in care este amplasat. Dincolo de aspectul sau specific, avand lamelele dispuse in forma unui schelet de hering, de unde ii vine si numele, calitatea materialelor si diversitatea de nuante reusesc sa il transforme dintr-o estetica istorica, intr-una moderna, pastrand totusi elementele diferentiatoare care i-au adus popularitatea.

Forma – element definitoriu ale acestui model

Dat fiind numele pe care il poseda cu maiestrie, parchetul herringbone:  https://parchetcupersonalitate.ro/categorie-produs/parchet-herringbone/ beneficiaza de un aspect cel putin la fel de inedit. Astfel ca, lamelele de lemn sunt dispuse in unghi de 90 de grade in asa fel incat sa contureze o imagine ce imita cu desavarsire scheletul de peste. Este un model ce se foloseste inca din vremea Egiptului Antic si nu doar in realizarea podelelor interioare, ci si in cazul pavarii strazilor sau a curtilor deosebite.

Adoptand un astfel de model in propria locuinta nu doar ca ii veti atribui influente istorice puternice, dar va veti bucura de un aspect clasic ce este periodic adus in actualitate prin varietate de nuante care ii sunt atribuie pentru a creiona variante cat mai versatile.

Nuante si modele variate

Pentru ca ne dorim sa oferim optiuni care sa fie pe placul tuturor clientilor nostri, atat pe plan estetic, cat si practic, diversitatea este o valoare de baza dupa care ne ghidam in conturarea ofertelor Adfin. Astfel ca nu vom propune doar variante standard, in nuante neutre, specifice lemnului, ci si optiuni mai indraznete ce urmeaza linii moderne si se pot adapta cu usurinta in toate decorurile interioare.

Propunem asadar herringbone parchet in multiple declinari de nude sau bej, cat si in culori inspirate din natura cu insertii de roz, gri, auriu, verde menta sau chiar negru. Printre variantele cele mai solicitate se regaseste parchetul herringbone Honey, Almond, Ash Norman Breeze Vanilla, Cashmere sau Milk Chocolate. 

Calitatea incontestabila a materialelor

Pentru ca ne dorim ca de fiecare data calitatea sa primeze, colaboram doar cu distribuitori de top renumiti pentru performanta lor. In conceperea lor se utilizeaza doar lemn masiv de stejar, fag sau nuc american, dublat de un strat suplimentar de molid sau mesteacan, imbracate intr-o nota delicata de lac sau ulei care contribuie la sporirea elegantei aspectului, dar si a durabilitatii impotriva degradarii produse de trecerea timpului.

Toata oferta noastra se bucura de cele mai bune preturi, imbinand cu succes elemente tehnice si estetice sub o valoare mai mult decat rentabila in raport cu multitudinea de beneficii oferite de produsele vizate.

Leave a Comment