Oferă-i pisicii tale o alimentaţie corectă şi echilibrată

Din moment ce familiei tale i s-a alăturat un nou membru, şi anume o pisică, este foarte important să acorzi o atenţie sporită în ceea ce priveşte modul în care ai grijă de aceasta, începând de la nivelul de afecţiune, gradul de confort şi de siguranţă şi până la, bineînţeles, hrană. Şi asta deoarece toate la un loc contribuie în mod direct la asigurarea unei vieţi fericite şi împlinite a micului tău animal de companie.

Fii atent la nevoile pisicii tale

După cum bine ştim deja, pentru dezvoltarea optimă a organismului şi pentru menţinerea sănătăţii în parametrii normali şi a unui nivel de energie crescut, pisicile noastre au nevoie de foarte mulţi nutrienţi esenţiali, cum ar fi vitaminele, mineralele, carbohidraţii, grăsimile sau proteinele. Şi cum se pot bucura blănoasele de beneficiile tuturor acestor elemente nutritive, dacă nu prin hrană? Aşadar, în funcţie de nevoile alimentare ale fiecărei pisici în parte, este bine să alegem o mâncare consistentă, pentru a le asigura o dietă completă şi un echilibru nutriţional de bază.

Hrană pentru toate tipurile de pisici

După cum am văzut până acum, nutriţia pisicii noastre este esenţială. La momentul actual, pe piaţă există o gamă variată de hrană pentru animalele noastre de companie, ceea ce înseamnă că poate fi destul de greu uneori să alegem cât mai corect produsele potrivite pentru alimentaţia acestora, mai ales în condiţiile în care nu avem foarte multe cunoştinţe în acest sens, devenind din ce în ce mai confuzi atunci când citim eticheta unui anumit tip de mâncare spre exemplu.

Cu toate acestea, merită să ai încredere în produsele disponibile în categoria Hrană pisici pe care o găzduieşte magazinul online Pawsmag Aici ai acces la o varietate de produse, potrivite pentru orice pisică, de orice talie sau vârstă, astfel încât acum ai ocazia de a comanda atât hrană uscată sau umedă la conservă, cât şi diverse delicii şi recompense sau chiar lapte praf pentru pisici.

Toate produsele pe care le comercializează acest magazin sunt de încredere pentru hrănirea şi sănătatea ,,lăbuţelor fericite”, întrucât sunt compuse din ingrediente proaspete, din surse sigure, având un procent ridicat de proteină din carne, fără organisme modificate genetic, fără alergeni, fără coloranţi şi arome artificiale şi fără conservanţi artificiali. Mai mult, toate produsele care se regăsesc pe shop-ul online pentru animăluţe Pawsmag au afişate toate ingredientele pe care le conţin, alături de o analiză garantată şi un tabel de hrănire personalizat pentru fiecare tip de hrană în parte, astfel încât să poţi alege mâncarea pentru pisica ta într-un mod cât mai documentat şi mai transparent.

În concluzie, tot ce trebuie să faci este să intri pe acest magazin online, să vizualizezi întreg portofoliul de produse disponibil şi să comanzi tipul de hrană care consideri că este corespunzător nevoilor nutriţionale ale pisicii tale, pentru a-i asigura acesteia un stil de viaţă cât mai sănătos.

Leave a Comment