Mocasinii ii poti purta in toate situatiile

La fel ca femeile, si barbatii sunt preocupati intotdeauna de vestimentatia lor, motiv pentru care cauta cele mai grozave tinute pentru toate activitatile desfasurate. Optiunile sunt foarte variate in materie de incaltaminte, aceasta fiind cea care completeaza toate outfiturile, asa ca pentru a face economii considerabile de timp, poti sa accesezi catalogul Matar, care este online, ocazie cu care nimeni nu mai trebuie sa piarda timpul prin magazine. In aceasta perioada a anului mocasinii sunt la mare cautare intrucat reprezinta un tip de incaltaminte ideal datorita confortului adus, dar si pentru flexibilitate, astfel ca orice barbat se bucura de libertate atunci cand pregateste o tinuta.

Ce sunt mocasinii

Mocasinii sunt acei pantofi care nu au sireturi, care se incalta si descalta foarte repede, care sunt versatili si se pot purta atat la serviciu, in timpul liber, cat si la un eveniment deosebit, atat timp cat se combina cu articolele vestimentare potrivite. Modelele sunt foarte variate, de la stiluri, la culori si materiale, astfel ca este imposibil sa nu gasesti exact ceea ce iti doresti cand accesezi cataogul Matar.

Materialele potrivite

Poate ca unul dintre cele mai importante criterii dupa care se aleg mocasinii e reprezentat de materialele din care acestia sunt confectionati. In principiu exista doua optiuni care merita considerate, pielea sau pielea intoarsa, ambele variante avand plusuri si minusuri. Asadar, cei din piele sunt preferati, de regula, in cazul tinutelor mai oficiale, astfel ca se potrivesc alaturi de un costum, iar unul dintre plusuri e reprezentat de lunga durata de viata, timp in care nu vor capata un aspect inestetic. In schimb, pielea intoarsa este ceva mai pretentioasa, motiv pentru care trebuie intretinuta in mod corespunzator, aspectul este grozav, insa acesta trebuie protejat de umezeala excesiva pentru a nu se deteriora. Totodata, se considera ca pielea intoarsa este ceva mai comoda decat cea obisnuita si adesea se asociaza cu tinutele mai casual si mai relaxate.

Diverse culori

In cazul culorilor sunt disponibile, din nou, mai multe optiuni, fiind, totusi, preferate cele neutre, care sunt mai versatile si aduc mai multa libertate in pregatirea tuturor tinutelor, astfel ca cine alege catalogul Matar nu va fi dezamagit din acest punct de vedere.

Cumpara acum

Niciodata nu vei da gres cu mocasinii Andrew Li, care pot fi achizitionati pentru numai 49 de lei si se deosebesc prin efectul care imita pielea de sarpe, iar la fel sunt si cei Lance, singura diferenta fiind culoarea, pentru ca acestia din urma sunt albastri, pe cand primii sunt negri. O optiune ceva mai casual care merita luata in calcul este reprezentata de mocasinii Andre, care se gasesc la numai 76 de lei, pe cand cei din piele naturala pot fi achizitionati la numai 139 de lei.

Leave a Comment