Locuintele moderne au multe stickere pe pereti

Cu totii ne dorim ca propria locuinta sa fie personalizata pana la cele mai mici detalii si exista o multime de solutii in acest sens. In schimb, majoritatea optiunilor implica nu numai costuri ridicate, ci si un grad ridicat de disconfort, alaturi de proceduri complicate. Totusi, e mult mai simplu sa descoperim gama de stickere aici, care se adapteaza de minune in orice locuinta, modelele fiind foarte variate.

Pentru orice incapere

Oricine poate apela la Colantari Design pentru a descoperi intreaga colectie, de la cele de dimensiuni modeste si pana la cele care ocupa un perete intreg, toate fiind potrivite atat in dormitoare, cat si in livinguri, bucatarii, holuri, bai si nu numai.

Diferite modele

Fie ca este vorba despre citate motivationale, desene cu motive florale, logo-uri, toate se afla la numai cateva click-uri distanta, iar acestea sunt foarte variate, fiind pe gustul copiilor, dar si al adultilor.

Usor de aplicat

Unul dintre principalele avantaje al stickerelor de perete este ca acestea sunt foarte usor de aplicat si poate fi nevoie de ajutorul unei alte persoane doar in cazul celor cu dimensiuni mai generoase. Aplicarea este simpla, iar adezivul folosit de autocolante nu ataca peretele, procedura fiind reversibila, ci dimpotriva, il protejeaza, astfel ca nu vor ramane urme atunci cand se doreste indepartarea lor.

Preturi accesibile

Cei care aleg stickere aici la Colantari Design se bucura si de preturi foarte prietenoase, de la cativa zeci de lei pana la peste o suta de lei, insa acestea sunt mult mai reduse decat oricare alta optiune de personalizare a locuintei. Cu alte cuvinte, raportul calitate – pret este ideal aici si nu trebuie omis nici faptul ca orice client are ocazia de a veni cu propriile idei in materie de stickere, astfel incat sa fie intotdeauna pe deplin multumiti de alegerile facute.

Leave a Comment