Locuinta ta are nevoie de o schimbare? Foloseste peretii din sticla

Aspectul unei locuinte este dat in principal de amenajarile interioare si exterioare, de design, de decoratiunile folosite. E simplu sa ai o casa care arata modern si are si functionalitate ridicata, trebuie doar sa gasesti materialele potrivite si sa ai putina imaginatie. Pe langa imaginatie ai nevoie de mesteri priceputi si de ceva experienta din partea lor pentru a respecta un proiect destul de strict. Daca iti doresti sa ai implementat rapid conceptul open space in propria locuinta poti sa te folosesti de pereti din sticla in Bucuresti, pe care sa ti-i monteze o firma cu experienta in domeniu si oameni calificati.

Firmele specializate in montajul de pereti din sticla in Bucuresti stiu ce fel de sticla sa aleaga pentru pereti, masoara cu exactitate intreg spatiul destinat compartimentarii, fixeaza peretii cu mare atentie pentru a respecta si designul general. Peretii din sticla permit luminii naturale sa intre in toate spatiile delimitate, dau impresia de spatiu mai mare, pot fi transparenti, mati, colorati, aducand un plus de eleganta intregului decor interior. Cu peretii din sticla ai siguranta permanenta, nu se sparge sticla in caz de impact, functionalitatea este una ridicata, sistemele de fixare si de montaj sunt atent alese pentru a nu incomoda utilizatorii compartimentarilor.

Montajul lor e simplu, dureaza putin, sticla e un material versatil, putem obtine orice fel de pereti despartitori din sticla, totul este sa avem o imagine clara despre ce vrem sa avem in locuinta de la inceput. Izolator fonic si termic, sticla este materialul perfect pentru pereti despartitori, usi si compartimentari, recompartimentari in locuintele moderne, costurile de punere in opera nu sunt mari, putem comanda online oricand peretii din sticla si montajul este asigurat de firmele care se ocupa de punerea in opera.

La finalul montarii peretilor din sticla poti sa te bucuri de o compartimentare usor de intretinut, fara zgarieturi, fara urme, sticla poate fi mata, colorata, cu diverse insertii, transparente, se pot aplica si stickere pentru un plus de eleganta. Sticlele pentru peretii despartitori rezista la uzura, se prind in sisteme foarte solide, asa ca nu este cazul sa ne temem de accidente, actionarea partilor mobile, a usilor, de exemplu, e foarte simpla.

Peretii din sticla se potrivesc in orice fel de locuinta, dau impresia de spatiu mai vast si mai aerisit, se vor integra perfect in designul ales de proprietar inca de la inceput si vor avea un aspect ingrijit si profi pe toata durata de exploatare. La capitolul costuri totale veti observa ca va veti incadra in bugetul propus si veti avea suficiente resurse pentru a va continua modificarile in locuinta. Garantia peretilor din sticla e extinsa, daca sunt intretinuti si folositi corect nu au probleme majore pe masura ce trece timpul, iar in caz de seism, socuri puternice, se pot inlocui foarte simplu daca au suferit modificari majore de structura.

Leave a Comment