Linoleumul este o alternativa buna la parchet

Daca esti in cautarea unei solutii optime pentru pardoseala, atunci ai nimerit in locul potrivit intrucat optiunile sunt foarte variate, pentru toate nevoile si preferintele. Niciodata nu vei da gres cu un covor DHN, in special, linoleum PVC care se dovedeste a fi o alegere inspirata in mai multe conditii. In plus, raportul calitate – pret este unul care merita luat in calcul, astfel ca DHN va deveni cel mai bun prieten al tau.

Pentru orice mediu

Linoleumul din PVC este o solutie foarte buna in mai multe contexte, incepand de la propria locuinta unde se va adapta de minune in diferite incaperi, insa si in sedii de firma, in centre comerciale sau in diferite institutii, precum cele medicale sau de invatamant, motiv pentru care aceasta varianta merita luata in calcul.

Durata lunga de viata

Un alt mare avantaj este reprezentat de lunga durata de viata, care este de cateva decenii, performanta ce nu poate fi atinsa de niciun alt tip de pardoseala. Asadar, aceasta este o varianta care merita luata in calcul care nu este pretentioasa din punctul de vedere al intretinerii si care se va prezenta in conditii optime de-a lungul timpului.

Cateva variante de personalizare

Unul dintre principalele avantaje e reprezentat de faptul ca orice client are la dispozitie mai multe posibilitati de personalizare, motiv pentru care este imposibil ca la final sa nu se ajunga la rezultatele mult dorite. Cine alege covor DHN se bucura de mai multe avantaje, iar cum paleta de culori este una foarte vasta, va fi mai usor ca niciodata sa se pregateasca solutiile cele mai potrivite.

Prietenos cu mediul inconjurator

Linoleumul din PVC se dovedeste a fi si foarte prietenos cu mediul inconjurator in conditiile in care acesta este confectionat doar din materiale ce se pot recicla, fapt ideal in conditiile in care poluarea reprezinta un fenomen ce afecteaza intreaga lume si isi lasa amprenta peste tot.

Montare si intretinere simpla

Unul dintre principale plusuri aduse de linoleumul din PVC e reprezentat de faptul ca acesta se monteaza cu usurinta, motiv pentru care costurile alocate acestei activitati nu vor fi mari, iar clientii vor putea reveni la activitatile obisnuite in cel mai scurt timp. Un alt avantaj e reprezentat de usurinta cu care linoleumul se intretine, ocazie cu care este foarte simplu sa se prelungeasca considerabil durata de viata a acestui tip de pardoseala.

Tarife accesibile

Daca esti interesat de covor DHN, cu siguranta, vei sti si ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel incat orice client isi va permite sa se bucure de aceasta solutie, fara sa aloce bugete semnificative. De asemenea, preturile sunt calculate in functie de fiecare proiect in parte, asa ca vezi cat te va costa sa te bucuri de toate aceste avantaje.

Leave a Comment