Lasă-te purtat de magia fabuloasei Veneţii!

Denumită adeseori Oraşul pe apă, Veneţia este destinaţia ta ideală dacă optezi pentru un city break în care să cunoşti istoria locului, să ai parte de romantism şi de experienţe autentice, fiind un oraş care poate fi explorat în doar câteva zile.  

Admiră cele mai frumoase obiective turistice din lume

Veneţia este recunoscută în principal datorită numărului mare de insule, canale şi poduri pe care le deţine, atrăgând în acest fel numeroşi turişti nerăbdători să cunoască secretele oraşului iubirii, misterios şi fermecător. Această destinaţie de vacanţă oferă vizitatorilor săi un ansamblu complet de peisaje, artă, arhitectură şi divertisment. Pentru pasionaţii de peisaje, Marele Canal este atracţia principală, fiind cel mai mare canal artificial din lume, cu o lungime de 4 kilometri şi o lăţime de 50-70 de metri, care oferă turiştilor ocazia să admire numeroase construcţii inedite, precum palate, biserici, case etc.

Pentru iubitorii de artă şi arhitectură, obiective turistice precum Piaţa San Marco (sau inima Veneţiei, locul unde poţi face cele mai frumoase poze de vacanţă şi poţi hrăni porumbeii), Bazilica San Marco (poreclită Biserica de Aur), Palatul Ducal, Podul Diavolului, Arsenalul, Bazilica Santa Maria della Salute sau Podul Rialto (cel mai popular pod din Veneţia) sunt doar câteva atracţii principale care au scris istorie de-a lungul anilor şi pe care trebuie neapărat să le treci pe lista locurilor de vizitat odată ajunşi în Venţia.

Plimbare cu gondola

Când vă gândiţi la Veneţia, cel mai probabil este inevitabil să nu vă imaginaţi căile navigabile şi gondolele care le traversează. Aşadar, una dintre cele mai deosebite modalităţi de a admira oraşul este prin intermediul unei plimbări pe apă cu gondola. Această plimbare va fi o experienţă de-a dreptul încântătoare. Mai mult, în funcţie de tipul de călătorie pe care îl doriţi, puteţi opta fie pentru a experimenta împreună cu alte grupuri de turişti agitaţia Marelui Canal, fie pentru a vizita împreună cu persoana iubită canalele linişte şi romantice, mai ales la apusul soarelui.

Încearcă să cunoşti Veneţia şi fără hartă, pierzându-te printre străzile înguste ale oraşului, cerând indicaţii de la locuitorii extrem de primitori, gata oricând să te îndrume şi admirând în cele mai mici detalii cele mai spectaculoase clădiri, stilul arhitectural remarcabil şi experimentând agitaţia oraşului plutitor al Italiei.

Fabrica de vacanţe te aşteaptă cu cele mai bune variante de vacanţă, oferindu-ţi cele mai bune oferte pentru un city break la Veneţia.

Leave a Comment