Investpoint – partenerul tau de incredere in tranzactii imobiliare

In contextul unei achizitii, al unei vanzari sau al unei mosteniri, este necesar sa se cunoasca valoarea de piata a unei proprietati, iar acest lucru trebuie efectuat printr-o estimare a pretului care exista pe piata imobiliara. Ei bine, acest lucru poate fi facut de cativa evaluatori imobilari, care pot stabli care este pretul unei locuinte, printr-o evaluare imobil. Avand in spate cativa ani buni de experienta, Invespoint a oferit clientilor si partenerilor sai expertiza independenta, calificata si multipla. Echipa sa de profesionisti in domeniul imobiliar, de la inginerie in constructii, consultanta imobiliara si sfera juridica, va asculta, va sfatuiesc si va sprijina in proiectele pe care doriti sa le concretizati.

Pentru a estima si valorifica in mod corespunzator o proprietate, este necesar sa cunoastem diferitele faze ale actului de construire. Competentele in domeniul imobiliarelor ale echipelor Investpoint si performanta instrumentelor lor de observare a pietei le permit sa fie deosebit de receptivi pentru a raspunde in cel mai adecvat mod si la nevoile clientilor in timpul alocat. Alege serviciile unui evaluator anevar pe investpoint.ro si poti colabora cu cel mai bun evaluator anevar din acest vast domeniu. Este deosebit de important sa poti sa beneficiezi de serviciile unei persoane cu experienta, care stie exact ceea ce are de facut pentru a te putea ajuta in momentul in care vrei sa vinzi sau sa cumperi o proprietate.

Fiecare evaluare imobiliara reprezinta un caz particular pentru noi, iar fiecare evaluator imobiliar pret este diferit, pentru ca se ia in considerare nevoile fiecarui client, parametrii specifici fiecarei proprietati imobiliare, totul pentru a defini o metodologie specifica misiunii incredintate acestuia, pentru a realiza aceste estimari imobiliare de care clientul are nevoie. O evaluare imobiliara este necesara atat atunci cand dorim sa cumparam o proprietate, dar si atunci cand vrem sa vinedem una. In ambele situatii vom avea nevoie de un punct de plecare, adica de un pret estimativ pe care sa il luam in considerare.

Mai mult decat atat, expertii nostri in domeniul imobiliar respecta regulile etice bazate pe calitatile de integritate, confidentialitate si subliniind interesele clientului pe parcursul colaborarii si derularii expertizei imobiliare. Confidentialitatea respectata de Investpoint este o garantie a securitati. De asemenea, este garantat de faptul ca Investpoint nu exercita nicio alta profesie si este o firma independenta din punct de vedere financiar, care are ca obiectiv numai interesele clientului interesat de serviciile noastre. In plus, Investpoint are o politica CSR care conduce implementarea programului ecologic si asigura diseminarea bunelor practici catre toti angajatii. De asemenea,  aceasta politica este sustinuta de toti angajatii, atat pe plan intern pentru nevoile specifice ale firmei noastre, cat si pentru clienti, in contextul serviciilor furnizate clientilor nostri.

Leave a Comment