Ingineria Asociati Construct – partenerul ideal de consultanta in constructii

Suntem o echipa conceputa exclusiv din specialisti de expertiza si consultanta constructii, al carei scop principal este acela de a asigura siguranta rezistenta structurala pentru fiecare proiect de lucru in care suntem implicat. Mai exact, ne dorim sa putem stabili daca exista o conformare si dimensionare corecta a structurilor de rezistenta, prin intermediul a numeroase calcule complexe si analize detaliate.

Asiguram consultanta tehnica in constructii pe toate planurile si pentru toate proiectele, indiferent de natura si amploarea lor.

De ce sa alegi Ingineria Asociati Contruct?

Firma noastra, Ingineria Asociati Construct, se pozitioneaza ca fiind una dintre cele mai renumite firme de consultanta tehnica, datorita experientei extrem de vaste si a numeroaselor proiecte reusite la care a contribuit.

Suntem constienti de faptul ca fiecare detaliu poate face diferenta si tocmai din acest motiv facem tot posibilul pentru le armoniza pe toate intr-un rezultat ideal. Serviciile pe care le prestam sunt corelate in totalitate cu cerintele dumneavoastra, deoarece comunicam constant pe tot parcursul colaborarii. Reusim sa furnizam cele mai bune solutii la problemele cu care va confruntati si totodata putem depista cu usurinta orice neregula care ar putea periclita proiectul si muncim impreuna pentru a o elimina.

Profesionalismul, dedicarea deplina, seriozitatea și entuziasmul sunt principalele principii dupa care ne ghidam intreaga activitate si care se vor reflecta si in rezultatele finale. Reusim sa comunicam eficient cu fiecare client in parte, ceea ce inseamna ca informatiile sunt transmise in mod corect. Astfel ca vom

Care sunt etapele unei colaborari de consultanta in constructii

In primul rand, este necesar sa ne furnizati datele esentiale despre natura proiectului, cat si informatii tehnice si nu in ultimul rand, motivul pentru care ati decis sa apelati la servicii de consultanta tehnica in constructii.

Ulterior vom demara o serie de activitati specifice prin intermediul carora sa reusim sa conturam o imagine clara asupra constructiei in cauza, pentru a putea adapta intormatiile tehnice la cerintele practice. Astfel ca in aceasta etapa a colaborarii vom furniza O serie de informatii eserntiale, fara de care nu am putea detalia un raport coerent. De la studiu structural si propunerea tipului de structura adecvat, la expertize tehnice si analize de laborator sau propuneri de consolidare a lucrarii si studii de fezabilitate. In plus, realizam si o serie de studii specifice cum ar fi cele de ridicare topografica sau studiile geotehnic, cu ajutorul carora sa putem furniza analize cat mai detaliate si ancorate in realitate.

Nu in ultimul rand, in urma evaluarii informatiilor generate de ai nostri consultanti tehnici in constructii, vom putea genera un plan de lucru prin intermediul caruia sa evidentiam, acolo unde este cazul, acele aspecte care trebuie imbunatatite, dar si modul in care se poate realiza acest lucru.

Leave a Comment