Ia-ti rapid o asigurare asistenta rutiera de la TCV si poti pleca linistit la drum

Vrei sa ai parte de asistenta rutiera atunci cand inevitabilul se produce si sa ai pe cine sa te bazezi? Alege o asigurare asistenta rutiera de la TCV si o echipa iti va sari in ajutor atunci cand vei avea nevoie. Fie ca ti se intampla sa ramai in pana, fie se strica ceva la motor, alege sa ai mereu la indemana o asigurare de asistenta rutiera pe care sa te poti baza la nevoie.

Cu siguranta nu ti-ar placea sa ramai singur pe vreun teren necunoscut din cauza faptului ca masina ti s-a stricat, de aceea, la TCV ne-am gandit sa aducem si un element de noutate, asa cum este acea asigurare asistenta rutiera internationala, pe care o puteti utiliza in Romania, cat si in strainatate. Cu o asigurare rutiera puteti pleca la drum fara niciun fel de griji oricand, in orice moment.

Imaginati-va doar cat de bine poate fi sa stii ca orice s-ar intampla, exista cineva care sa va poate acorda ajutorul de care aveti nevoie pentru a putea ajunge in siguranta acasa sau pentru a va putea continua drumul, in cazul in care vorbim, totusi, de o defectiune minora, care poate fi remediata in acel moment. De asemenea, la TCV iti oferim posibilitatea de a efectua un calcul asigurare asistenta rutiera. Pentru a te putea ajuta sa scutesti timp si efort, acest calcul pentru asigurare asistenta rutiera poate fi realizat prin intermediul site-ului nostru, unde veti gasi o sectiune speciala de efectuare a calcului pentru asigurare asistenta rutiera.

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a obtine o asigurare de asistenta rutiera este sa parcurgi etapele pe care le vei regasi pe site si completezi corect a campurile obligatorii din formularul de calcul. Astfel, poti gasi imediat de mai multe oferte si informatii legate de tipul de asigurare rutiera si costurile implicate in incheierea unui astfel de contract.

Daca acesta este conform cu intentiile si interesele tale, plata se poate face direct online si polita poate fi obtinuta pe loc. In cazul in care ai nevoie de mai multe detalii privind serviciul, riscurile acoperite si clauze speciale, nu ezita sa ne contactezi. Un broker TCV in asigurari de asistenta rutiera te va consilia si iti va raspunde prompt la toate intrebarile si nelamuririle exprimate.

La TCV punem foarte mult accent pe nevoile pe care le au clientii nostri, de aceea, ne straduim sa fim mereu receptivi la intrebarile, sugestiile si indicatiile pe care le primim. Interesul nostru este sa avem clienti multumiti, iar al clientilor nostri sa iti indeplineasca toate necesitatile pe care le au rapid si cu bani putini. Intra chiar acum si fa un calcul de asigurare pentru asistenta rutiera!

Leave a Comment