Dumbrava47 – construcții de case sensibile cu mediul

Din ce în ce mai multe discuții apar în spațiul public despre tot ceea ce înseamnă poluare și distrugerea naturii, iar cei care înțeleg cu prisosință aceste aspecte sunt gata să facă schimbări vitale în viața lor. Din acest motiv există acum inclusiv posibilitatea de a construi case din materiale eco, care nu afectează în niciun fel sănătatea planetei.

Realizate din cele mai bune și mai sigure materiale existente

Știm deja că majoritatea materialelor utilizate pentru construcții de case sunt adesea nocive pentru mediul înconjurător și nu fac nimic bun, motiv pentru care este ideal să găsim mereu variante care să fie facile și apreciabile din toate punctele de vedere. Astfel, dumbrava47.ro pune la dispoziție unele dintre cele mai facile și mai practice soluții de construcție, care sunt ideale pentru aceia dintre voi care se gândesc la natură și la cum este aceasta afectată. Aceștia vor construi case verzi ecologice realizate din pereți din beton de cânepă, care respiră, evitându-se astfel o mulțime de neplăceri. Totodată, aceștia sunt izolați cu lână, ceea ce înseamnă că nu vor exista nici probleme cu temperatura. La nivelul structurii și al acoperișului observăm realizarea acestora din lemn masiv,  ceea ce garantează rezistența construcției ani e zile.

Lipsa consumului de energie

Din punct de vedere al consumului de energie, poți fi sigur că vei avea de câștigat, dacă te vei număra printre cei care aleg o astfel de locuință. În esență, o construcție de 108,5 mp consumă exact la fel de multă energie cât o garsonieră de 25 mp. Avantajele la acest nivel sunt cât se poate de reale, iar pentru cei care doresc o investiție de viitor, aceasta este varianta cea mai practică.

Rezistență clară în timp

Deși am fi tentați să credeam că locuințele realizate din aceste tipuri de materiale nu sunt la fel de practice și ar putea să nu aibă o rezistență în decursul anilor prea mare, acest lucru  nu este deloc adevărat. Din contră, materialele utilizate de cei de la dumbrava47 sunt cât se poate de bune și ajută la tot ceea ce ține de durabilitate. În consecință structura de cadre de beton armat are o rezistență seismică de până la 9 grade pe scara Richter, care este garantată până la 100 de ani, în timp ce acoperișul și tabla au o durabilitate de 30 ani, iar pereții din cânepă 80 ani.

Profesioniști care știu ce fac

Echipa de aici îți garantează realizarea celor mai facile și mai practice case verzi ecologice, care vor fi cât se poate de potrivite pentru a locui în ele, știind că ai contribuit la salvarea planetei. Nu mai sta pe gânduri și intră chiar acum pe site-ul lor pentru a vedea care sunt facilitățile pe care le pun la dispoziție.

Leave a Comment