Devii mai eficient cand lucrezi remote

Merita sa oferi angajatilor tai posibilitatea de a lucra de la distanta pentru ca pe aceasta cale va bucurati impreuna de mai multe avantaje. In primul rand, se fac mari economii de timp, dar si din punct de vedere financiar si nici nu e nevoie de investitii in acest sens. Tot ce ai nevoie este de solutia remote desktop connection disponibila la Thinstuff, iar de aici urmeaza sa descoperi care sunt principalele plusuri.

Aceasta solutie la care avem acces la Thinstuff este potrivita pentru toti cei care isi doresc sa aiba posibilitatea de a lucra remote. Totul se bazeaza pe un sistem dezvoltat de Microsoft care se numeste Remote Desktop Connection (RDP) si asigura compatibilitatea necesara in orice context. Clientii se bucura de libertate maxima atunci cand folosesc aceasta solutie si exista chiar posibilitatea de optare pentru un numar nelimitat de utilizatori care sa se conecteze la retea.

Software-ul poate fi folosit cu orice versiune a sistemului de operare Windows pentru ca nu sunt impuse limite. Astfel, aici putem aminti atat de cele mai noi precum 10 sau 8.1, cat si de altele ceva mai vechi precum XP, Vista sau 7. Mai mult, e bine de stiut si faptul ca nu e nevoie de investitii in noi statii de lucru sau pentru adaptarea celor existente intrucat compatibilitatea este maxima.

Mai mult, siguranta si stabilitatea reprezinta punctele forte ale acestei solutii, fapt esential in conditiile in care atacurile informatice sunt intalnite tot mai des si nimeni nu isi doreste sa fie expus sau sa isi asume riscuri. Pentru securitate maxima se poate folosi oricand solutia Remote Desktop Connection propusa de Thinstuff care propune un software similar cu cel Microsoft, doar ca imbunatatit din toate punctele de vedere si mult mai accesibil din punct de vedere financiar.

Aici intalnim pachete special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor care sa asigure un numar de conexiuni de la 3, 5 pana la 10. Bineinteles, nu au fost uitati nici cei care au nevoi mai mari si isi doresc sa beneficieze de mai multa libertate, astfel ca pentru acestia e disponibil un pachet care asigura un numar nelimitat de conexiuni, totul pentru a avea mai putine griji.

Nu exista probleme nici cu privire la instalarea acestui software pentru ca e nevoie doar de respectarea catorva pasi simpli, iar in total sunt de ajuns cateva minute. Procedura poate fi asemanata cu instalarea unui simplu program pe un calculator. Nu sunt necesare proceduri complicate si nici setari care sa implice asistenta din partea specialistilor.

Nu in ultimul rand, costurile implicate sunt minime, ceea ce presupune ca nici nu e nevoie de alocarea unor bugete considerabile pentru a avea acces la solutia dezvoltata de Thinstuff, iar oricine poate profita.

Leave a Comment