De ce ti-e frica in functie de zodie?

Exista frici care se ascund in subconstientul nostru si frici pe care le acumulam din situatiile care ni se intampla in viata. Pentru a ne elibera din stransoarea fricii, trebuie sa constientizam sursa ei.

Stiai ca si zodia ta iti poate oferi un raspuns. De ce ti-e frica in functie de zodie?

Berbecii –  frica de a-si prietenii

Singurul lucru de care Berbecii mai mult decat sa piarda o discutie, este sa piarda un prieten din aceasta cauza.

Se vor angrena in lupte de idei si pot deveni rautaciosi cu prietenii, iar la un moment dat ei s-ar putea sa nu mai reziste.

Taurii – frica de instabilitate financiara

Persoanele nascute in Taur sunt oameni care apreciaza confortul . Le place mancarea buna, compania buna si toate conditiile pentru a crea o atmosfera calda.

Nu vor sa isi schimbe stilul de viata si se feresc de imprumuturi bancare.

Ei vor sa castige bani, pentru a cheltui bani. Nimic nu ii sperie mai mult decat instabilitatea financiara.

 Gemeni – frica de a lua decizii

Gemenii isi schimba mereu deciziile, opiniile, alegerile si chiar promisiunile  fata de altii, dar si fata de ei.

De aceea, le este greu sa ia o decizie si sa se tina de ea. Daca unul dintre gemeni a luat o decizie, celalalt vine si spune ca poate era mai bine daca procedai in alt fel.

Rac – frica de a pleca de acasa

Racilor le place sa stea in zona lor de confort, unde nimeni nu le poate face rau. Trebuie sa invete sa iasa din carapacea lor si sa incerce noi experiente fizice si emotionale.

Leu – frica de a fi ignorat

Leii nu suporta sa nu fie observati intr-o incapere. Insa, stiu cum sa scape de aceasta frica si sa se motiveze.

Vor face in asa fel lucrurile incat sa nu fie ignorati de ceilalti, fie prin garderoba, fie prin limbajul trupului.

Fecioara – frica de imperfectiune

Cea mai mica dezorganizare din viata lor personala sau din viata lor profesionala poate crea Fecioarei o stare de disperare.

Chiar daca fecioarele constientizeaza frica externa de imperfectiune, le este cu adevarat frica de imperfectiunile lor interioare.

Balanta – frica de a fi singur

Singuratatea este un cosmar pentru cei nascuti in Balanta. Sunt firi inteligente, afectuoase si romantice. De aceea, in cele mai multe dintre cazuri, balantele sunt oameni monogami.

Scorpion – frica de intimitate

Scopionii sunt oameni profunzi si complexi.  In plus, sunt foarte sensibili, desi nu se exteriorizeaza mult. Le este frica de abandon si le este frica sa nu isi piarda individualitatea in cadrul unei relatii.

Sagetator-  frica de spatii inchise

Calatoria este o mare pasiune a sagatatorilor, sa cunoasca locuri noi si experiente noi. De aceea, cel mai rau lucru pentru ei este sa stea inchisi mult timp intr-un loc.

Frica de spatii inchise inseamna de fapt frica de a-si pierde vreodata libertatea.

Capricorn – frica de esec

Sunt oameni care muncesc mult si vor sa urce pe scara ierarhica. Inca, aceasta cale ascendenta (pe care o au pentru ca sunt firi serioase si dedicate) este umbrita de frica lor de esec.

Varsator – frica de a fi lipsit de putere

Un varsator isi doreste sa fie trup si suflet aproape de persoanele dragi. Lucrul de care teme cel mai mult un varsator este ca va fi pus intr-o situatie in care nu va putea sa ofere sprijinul si protectia sa.

Pesti – frica de responsabilitate

Sunt oameni ai contrastelor, au o anumita intelepciune a vietii, insa le lipseste spiritul practic. Pestii au fost inzestrati cu o imaginatie debordanta, de aceea le este greu sa faca fata problemelor de zi cu zi.

 

Ti-ai descoperit o frica nestiuta pana acum? A venit momentul sa o elimini din viata ta si sa ai parte de experiente frumoase.

 

Leave a Comment