Cumpara imagini comestibile pentru tort de la anytacooking.ro si alege sa ii surpinzi pe cei dragi in cel mai “dulce” mod

Aniversarea unei persoane dragi din viata ta este un motiv de sarbatoare pentru toata lumea, iar alegerea tortului ideal poate fi una din provocarile la care esti supus si careia trebuie sa ii faci fata cu brio. Astfel, daca vei opta pentru prepararea unui tort personalizat, merita sa stii ca pe site-ul nostru, anytacooking.ro, poti gasi imagini comestibile pentru tort, care sunt ideale pentru a face o surpriza nemaipomenita unei persoane dragi din viata ta. Aceste imagini comestibile nu doar ca sunt spectaculoase si incantatoare in sinea lor, ci dau si un alt vibe petrecerii, dar mai ales surprizei dulce a serii.

De asemenea, un alt aspect care merita a fi mentionat este acela ca, pe site-ul nostru, anytacooking.ro, aceste imagini comestibile pentru tort sunt si foarte accesibile ca pret si nu va trebui sa cheltuiesti o foarte mult pentru a face o supriza de neuitat. Totodata, pentru cei care vor sa gateasca acasa un astfel de tort, nu sa cumpere unul de la cofetarie, se recomanda aplicarea vafe pentru tort pe suprafeta neteda a acestuia si pe cat posibil cat mai drept. De asemenea, in loc de frisca, se recomanda acoperirea tortului, acolo unde vine vafa cu pasta de zahar sau glazura de ciocolata.

Pe suprafata prajiturii sau a tortului se aplica un strat subtire de gel neutru, iar vafa se va pune ulterior, cu grija, pentru ca acest produs este foarte fragil. Gelul este bine sa fie rece, astfel el trebuie sa fie tinut la frigider pana fix inainte de folosire.

Peste aceste vafe comestibile se toarna, de asemenea, un strat subtire de gel neutru (vafa trebuie sa fie prinsa intre 2 straturi de gel neutru si puteti folosi o pensula de silicon pentru a intinde mai usor gelul pe deasupra vafei. Gelul va ajuta la protejarea vafei, a culorilor, ofera un aspect mult mai frumos si lucios vafei si o inmoaie exact cat este nevoie.

Gelul se pastreaza in frigider, iar vafele la loc racoros si mai ales fara lumina soarelui, pentru a preveni decolorarea inainte de termen. Prin urmare, il puteti depozita intr-o debara, un dulap, o camara, acestea fiind locuri perfecte pentru stocarea vafelor pana la folosirea ulterioara.

Pentru a pregati o supriza de neuitat, puteti alege oricand o poza comestibila pentru tort din cadrul magazinului nostru online, care contin imagini personalizate si mesaje deosebite pentru persoanele dragi din viata ta.

Este atat de simplu sa poti face o supriza cuiva drag, chiar si cu costuri mici, pentru ca pe anytacooking.ro va punem la dispozitie tot ce avem nevoie pentru a prepara un produs cu totul inedit la preturi foarte accesibile. Cand esti in pana de idei, conteaza pe Anyta Cooking!

Leave a Comment