Cum te ajuta factoringul

Visul multor tineri din ziua de azi este acela de a deveni antreprenori, dezvoltandu-si propria afacere, insa de la o idee si pana la a pune totul in practica e cale lunga, iar intre timp sunt multi cei care se lasa batuti. Birocratia, problemele financiare, toate pot avea un efect negativ, motiv pentru care e bine de stiut ca pentru toate exista solutii moderne. Asadar, aici intervine Omnicredit unde ai acces la factoring pana la 250.000 de lei, dar si la alte solutii de finantare pe care merita sa le descoperi.

Despre Omnicredit

Inainte de toate trebuie sa stii cateva dintre detaliile care conteaza despre Omnicredit, aceasta fiind prima platforma de finantare fintech din Romania care de-a lungul timpului a pus umarul la dezvoltarea a nenumarate companii din tot felul de domenii la noi in tara. Solutiile financiare oferite sunt simple, usor de accesat, moderne, special concepute pentru nevoile actuale ale unui antreprenor.

Factoring

Una dintre aceste solutii este cea de factoring care se dovedeste a fi potrivita pentru toate firmele care vand produse sau ofera servicii cu factura la termen de plata pana la 120 de zile. Cu siguranta pot interveni situatii in care sa fie nevoie de incasarea mai repede a facturilor, fara sa mai fie nevoie de asteptarea pana la data scadenta, motiv pentru care Omnicredit iti sare in ajutor in asemenea cazuri. Trebuie doar sa cesionezi creantele si astfel vei primi banii pe loc pentru a scapa de situatiile complicate.

Pentru orice afacere

Orice afacere poate beneficia de factoring de pana la 250.000 de lei, astfel ca nu conteaza daca conduci o firma de IT, daca detii o spalatorie, o ferma de animale, un magazin online cu articole vestimentare pentru femei, o sala de fitness si nu numai. Mai mult, exista si diferite alte solutii financiare propuse de Omnicredit pe care le poti accesa simultan pentru a te bucura de mai multa flexibilitate.

Iti faci cont imediat

Aici nu dureaza mai mult de un minut sa iti faci cont, iar mai apoi ai acces la toate solutiile financiare. O alegi pe cea care ti se potriveste si incarci toate documentele necesare urmand ca in cel mult o ora sa primesti un raspuns. Daca acesta este afirmativ atunci in maxim 8 ori vei primi suma solicitata direct in cont.

Solutii moderne

Problemele moderne au nevoie si de solutii moderne astfel ca aici iti va fi mai simplu sa iti gestionezi afacerea avand acces la cele mai bune produse si servicii financiare si nu mai trebuie sa te complici cu solutiile clasice si sa apelezi la institutiile financiare obisnuite.

Consiliere

Nu trebuie omisa nici consilierea oferita de catre speicialistii Omnicredit intrucat acestia vor gasi intotdeauna cele mai bune solutii chiar si pentru cele mai complexe. Totodata, si antreprenorii pot dobandi noi cunostinte care sa le fie de folos atunci cand isi desfasoara activitatea.

Eviti birocratia

Din start eviti birocratia in conditiile in care totul se desfasoara direct online asa ca nu sunt necesare dosare stufoase, drumuri pana la banci si asteptat la cozi interminabile. Rezolvi totul direct din confortul propriului birou in mult mai putin timp, astfel ca ajungi sa faci economii considerabile din toate punctele de vedere.

Alte solutii de finantare

Chiar daca nu esti interesat neaparat de factoring pana la 250.000 de lei de la Omnicredit, aici te asteapta si alte modalitati de finantare printre care microcreditul sau scontarea, acestea fiind foarte utile pentru orice afacere. Merita sa descoperi toate detaliile si sa vezi care sunt posibilitatile de a-ti finanta afacerea pentru a-ti fi cat mai usor sa o conduci.

Leave a Comment