Cum se elimina prezenta rozatoarelor

Chiar daca la prima vedere soarecii par niste rozatoare inofensive, acestea sunt in realitate foarte periculoase, motiv pentru care este esentiala indepartarea lor inca de la sesizarea primelor semne. Procedura de deratizare difera in functie de fiecare situatie in parte si, bineinteles, are rolul de reducere a numarului soarecilor pana cand acestia vor fi eliminati complet. Prezenta soarecilor poate atrage diferite probleme intrucat acestea sunt surse de infectie si pot sa raspandeasca diferite boli, fara a aminti de pagubele materiale provocate.

Diferite proceduri

Inainte de a trece la eliminarea rozatoarelor este importanta monitorizarea cu atentie a situatiei, astfel incat sa se poata alcatui un plan in acest sens. Specialistii de la PestControl propun cateva solutii simple, dar eficiente, precum folosirea unei paste speciale, care se aplica in locuri strategice, izolarea razei de actiune a rozatoarelor, plasarea unor capcane si folosirea a diferite tipuri de substante. Avand in vedere ca acestea se pot inmulti intr-un ritm alert, este importanta rapiditatea interventiei pentru a stopa inmultirea si pentru a actiona in sensul opus, in caz contrar rozatoarele devin din ce in ce mai comode in noul mediu si sunt dispuse sa isi lase urmele mai des. Totusi, specialistii de la PestControl recomanda apelarea intotdeauna la echipe autorizate, care sa dispuna atat de cunostintele necesare, cat si de echipamentul adecvat si de cele mai eficiente substante prin care pot remedia orice situatie.

In mai multe medii

Soarecii isi pot face cuiburi in diferite medii, atat in case, apartamente, subsoluri, beciuri, crame, scari de bloc, depozite, cladiri de birouri, centre comerciale, institutii si nu numai, dar si in aer liber, in gradini, livezi, curti, astfel ca in functie de aceste spatii se va alcatui si planul potrivit. Totusi, oricand pot interveni factori externi, precum praful, care duce la scaderea eficientei substantelor folosite, la fel si vantul sau umezeala, fiind esential sa se tina cont de aceste detalii.

Protectie

De asemenea, specialistii in servicii DDD trebuie sa fie pregatiti sa se adapteze la toate mediile, asigurand un grad ridicat de protectie, astfel ca substantele folosite nu trebuie sa fie daunatoare pentru om, plante sau alte animale, ci numai pentru soareci. Asadar, PestControl recomanda folosirea salopetelor, castilor cu geam, a incaltamintei adecvate, a manusilor si vestelor reflectorizante atunci cand sunt in puse in aplicare tratamentele.

Accesibilitate

Serviciile DDD nu sunt deloc costisitoare si, de multe ori, se dovedesc a fi chiar mai accesibile decat situatiile in care clientii aleg sa incerce remedierea problemelor pe cont propriu. Pentru ca acestia nu au cunostintele necesare, ajung sa achizitioneze din comert diferite produse si substante, insa care nu aduc aceleasi concentratii ridicate prezentate de produsele la care au acces specialistii, motiv pentru care nici rezultatele, bineinteles, nu vor fi aceleasi.

Leave a Comment