Cum ar fi sa te-ntalnesti in vis cu cei pe care i-ai iubit in alta viata?

Visul este o tabla pe care se desfasoara si in care se infasoara lucruri legate de cele intre 83% si 85% din procentele de creier despre care se spune ca nu le folosim (pe cand eram in scoala elementara, se spunea ca ne folosim 12% din creier; intre timp se pare ca s-a ajuns la 15% – pe hartie ma refer … ). Noi, inca, adulmecam visele. Urmasii nostri au o sansa sa lucreze cu ele.
Cateva ponturi despre vise:
1. In vis, daca esti atacat, inseamna ca ai intrat in visul altcuiva iar constiinta acelei persoane lupta contra ta pentru ca nu-i plac intentiile tale. Daca invingi in vis inseamna ca ai constiinta mai puternica. Daca pierzi, ai intrat in visul cuiva cu o constiinta mai dezvoltata decat a ta (ceea ce este o raritate).
2. Se pare ca cei cu constiinta mai slaba nu se pot loga la visul cuiva cu o constiinta mai puternica, ci numai invers.
3.

Invaziile care apar in vise inseamna ca cineva net superior tie ca si constiinta, a intrat in visul tau. Dimensiunea invaziei este direct proportionala cu dimensiunea constiintei.
4. Invaziile sunt cu alieni buni sau alieni agresivi (straini sau armate). Asta presupune ca cine a intrat in visul tau este bun sau agresiv, insa superior tie. Detaliile armatei invadatoare vorbesc despre interiorul invadatorului.
5. In toate visele de acest fel se gasesc intotdeauna indicii despre cine este fie invadatorul, fie invadatul (de cele mai multe ori ne logam la visul cuiva fara sa ne dam seama, inconstient, subconstient)
6. Momentul cand in vis calci in gol inseamna ca in lumea reala s-a intamplat ceva cu corpul fizic: fie ti-a cazut o mana, fie capul s-a miscat intr-o parte, fie si altele.
7. Cum ar fi sa te intalnesti in vis cu cei pe care i-ai iubit in alta viata? Stii ca reprezinta ceva pentru tine, dar nu-ti amintesti chipul fizic.