Conteaza pe serviciile Egregora pentru batraneti linistite si familii fericite!

Se spune ca cine nu are batrani trebuie sa isi cumpere. Ei bine, la Egregora misiunea noastra este aceea de a primi cu caldura si bucurie varstnici a caror familie intentioneaza sa le gaseasca un loc ideal unde sa isi duca anii batranetii mult mai usor. Stim cu totii ca dupa o anumita varsta bunicii sau parintii nostri au nevoie de ajutor in activitatile zilnice, iar noi, cei tineri, suntem deja prinsi in valvataia sarcinilor de la serviciu si a responsabilitatilor de familie. Prin urmare, alegerea unui camin spital batrani Bucuresti pentru locuitorii din jurul capitalei, si nu numai, poate fi solutia perfecta pentru problemele cu care fiecare familie ajunge sa sa se confrunte la un moment dat. Desi a gasi un camin spital batrani Bucuresti poate fi un lucru extrem de simplu, mai ales pentru ca ofertele sunt diverse si multe, trebuie sa stiti ca la Egregora nu gasiti un simplu azil pentru batrani, ci gasiti un loc pe care cei dragi sa il poate simti ca acasa. Aici batranii vor avea parte de o viata linistita, de verificari sanitare periodice, iar cei a caror stare este una mai precare sunt tinuti sub supraveghere cu multa atentie din partea cadrelor medical. Pe de alta parte, acest camin spital batrani din Bucuresti ofera un trai modern si confortabil oamenilor dragi din vietile dumneavoastra, pentru ca nimic nu le va lipsi vreodata. De asemenea, un lucru foarte important este faptul ca in ceea ce priveste vizitele, nu trebuie sa va faceti niciun fel de griji, pentru ca nu prevedem un program de vizitare strict. Cu alte cuvinte, puteti veni oricand pentru a-i vedea pe cei dragi.

Foarte multe familii au ales deja acest camin spital batrani Bucuresti, fiind extrem de multumiti de calitatea serviciilor pe care reusim sa le oferim. Practic, la Egregora ne ocupam atat de aspectele vietii de zi cu zi ale pacientilor nostri, hranindu-i si asigurandu-le igiena corespunzatoare, insa avem in vedere indeaproape si stare loc de sanatate si istoricul acesteia. Cu alte cuvinte, ne asiguram de faptul ca fiecarui pacient i-a fost administrat tratamentul zilnic, este alimentat, curat si, cel mai important, fericit. In ceea ce priveste aspectul medical in cabinetele medicale si in zona de urgente special instituita, efectuam tratamente si absolut tot ceea ce este necesar pentru sanatatea pacientilor nostri, inclusiv montarea de branule, perfuzii, injectii IM, IV, PET, concentrator de oxigen, EKG, holter TA. In egala masura, efectuam analize medicale, gestionam situatiile ce impun sonde urinare, sonde nazo-gastrice, campuri sterile, protectii pacient – medic/personal, utilizand instrumente si echipamente de diagnosticare performante.

Impreuna aducem zambete de fericire si implinire oamenilor dragi din vietile voastre, fiindu-le alaturi in fiecare clipa a vietii lor!

Leave a Comment