Cat costa sa asiguri sanatatea copiilor tai

Celulele stem nu mai reprezinta demult o noutate in medicina, iar primele tratamente au fost efectuate la jumatatea anilor ’50. De atunci si pana acum procedurile s-au imbunatatit si s-au inmultit considerabil, motiv pentru care celulele stem pot fi folosite in diferite conditii. Totodata, procedurile au devenit tot mai comune si in Romania intrucat s-a constientizat care sunt avantajele aduse de aceste tratamente, iar la Stemsure vei putea afla toate informatiile de care vei avea nevoie pentru a te convinge.

Prelevare rapida

In primul rand, procedurile de prelevare nu sunt deloc complicate, ci sunt chiar foarte rapide, iar acestea difera in functie de sursele alese. Uneori poate fi suficienta o singura procedura care nu dureaza mai mult de o ora, pe cand altele pot dura cateva zeci de minute, insa poate fi nevoie sa se repete pret de cateva zile pana cand se obtine cantitatea necesara de celule stem.

Diferite surse

Una dintre cele mai comune surse este reprezentata de maduva osoasa, unde este nevoie de inserarea unor ace speciale astfel incat sa poata fi prelevate celulele, dar o sursa mult mai bogata este sangele cordonului ombilical, sursa care de cele mai multe ori este irosita. Procedura trebuie sa se puna in practica imediat dupa nastere si este minim invaziva, astfel ca nu era niciun efect secundar asupra mamicii.

Pentru mai multe boli

Este bine cunoscut faptul ca celulele stem pot fi folosite pentru tratarea mai multor afectiuni complicate, fie ca vorbim de leucemie, diferite forme de cancer, diabet de tip II si nu numai, dar se asteapta si ca numarul afectiunilor tratabile sa creasca considerabil in anii care urmeaza intrucat sunt efectuate nenumarate studii in acest sens.

Unde?

Daca esti interesat de celule stem cu siguranta ai nimerit in locul potrivit pentru ca la Stemsure sunt disponibile cele mai bune conditii, astfel ca merita sa incerci chiar acum si sa vezi care sunt conditiile pe care trebuie sa le respecti pentru a beneficia de serviciile acestora.

Banca privata

Aceasta este o banca privata care se deosebeste de cele publice prin faptul ca donatorii sunt cei care decid cand si modul in care urmeaza a fi folosite celulele stem, pe cand in sistemele publice acest lucru nu este posibil intrucat donatiile se fac anonim, ceea ce presupune ca nu exista nicio garantie ca celulele stem vor fi folosite dupa bunul plac.

Diferite pachete

In plus, aici sunt propuse patru pachete care se dovedesc a fi foarte accesibile, iar cel mai prietenos din punct de vedere financiar este cel la 1.299 de euro, urmatorul fiind accesibil la 1.399 de euro, pe cand pachetul Perfect poate fi achizitionat pentru 1.699 de euro, iar cel mai complet poate fi ales pentru 2.390 de euro.

Leave a Comment