Care sunt cele mai noi locuri de munca din Moldova?

Cel mai dezvoltat oras al Moldovei, Iasiul a devenit in ultimii ani un adevarat magnet pentru corporatii, astfel ca in toate zonele apar noi cladiri de birouri in care isi desfasoara activititatea multinationale. Asadar, cine este in cautarea unui loc de munca, cu siguranta, nu va avea probleme in a gasi unul, optiunile fiind foarte variate, in toate domeniile. Alege Retaillium in Iasi intrucat prin intermediul acestei noi platforme iti va fi mult mai usor sa identifici toate joburile care te atrag.

Cu alte cuvinte, nu mai esti nevoit sa mergi la targuri de joburi, ci iti vei putea gasi unul chiar din confortul propriei tale locuinte din numai cateva click-uri. Totul ar trebui sa inceapa de la CV: cu cat acesta este mai bine organizat, cu atat vei avea mai multe sanse sa fii chemat la interviuri si, implicit, sa fii mai aproape de locurile de munca pe care le cauti.

Valorile proprii

De asemenea, este ideal sa iti stabilesti niste obiective care sa fie in concordanta cu valorile proprii si cu experienta, in acest sens fiind importanta identificarea propriei valori economice si care ar fi beneficiile aduse de tine pentru compania la care vrei sa te angajezi. Trebuie avut in vedere faptul ca orice persoana va fi angajata pentru abilitati si pentru modul in care il va ajuta pe angajator, nu pentru ca aceasta are nevoie de un job. Unul dintre avantajele aduse de Retaillium este acela ca poti sa editezi CV-ul in asa fel incat acesta sa fie adaptat pentru fiecare job in parte pentru care aplici, ocazie cu care vei avea sanse mai mari sa fii angajat.

In plus, trebuie sa te deosebesti de ceilalti candidati, motiv pentru care trebuie sa evidentiezi si sa profiti de competentele tale, mascand eventualele minusuri, care trebuie sa fie compensate prin alte plusuri.

Unde poti lucra

Amazon, Oracle, MaxCode, Source Task, Thinslices sunt doar unele dintre companiile mari din Iasi, unele fiind locale, in timp ce altele sunt din strainatate, astfel incat cei din IT, cu siguranta, vor gasi un loc de munca bun, la fel si cei interesati de domeniul retail. Si domeniul constructiilor este in floare, motiv pentru care se gasesc joburi bune, asa ca merita sa incerci chiar acum. In topul celor mai mari angajatori se numara Xerox, Delphi, Antibiotice, ApaVital, Gip Est, SCC si Iulius Management Grup.

Locul de munca mai bun

Ce rost are sa iti petreci timpul la un job care nu te multumeste si care nu te ajuta sa te dezvolti, cand poti gasi unul care sa aduca un salariu mai bun, conditii grozave de lucru, dar si un program prietenos? Apeleaza la Retaillium in Iasi si schimba-ti considerabil viata, avand parte de cele mai mari avantaje.

Leave a Comment