Cand trebuie sa mergi la un control la ORL?

Este important ca in fiecare an sa fie programate mai multe consultatii, la diferiti medici specialisti, iar printre acestea nu trebuia sa lipseasca cele la ORL intrucat exista o multime de probleme la nivelul nasului, sinusurilor, gatului si urechilor care pot fi prevenite pe aceasta cale.

Simplu si rapid

Procedurile sunt destul de simple, motiv pentru care programeaza un consult acum la DoctorAcasa, intrucat nu are de ce sa iti fie teama. Totul incepe, de regula, printr-o discutie intre medic si pacient pentru afla mai multe informatii despre istoricul acestora, posibile probleme cu care s-au mai confruntat si alte aspecte importante. Ulterior vor fi examinate capul, gatul, urechile, nasul si pot fi urmate diferite examene precum audiograma, timpanograma, radiografii si altele, in functie de situatia prezentata. In plus, pacientii nu au cum sa se pregateasca pentru un consult, intrucat totul e foarte simplu si, de regula, e usor sa se stabileasca un diagnostic clar.

Fara timp pierdut

In schimb, multe persoane aleg sa mearga la medic in ultima clipa intrucat sistemul medical romanesc este complet deficitar la acest capitol si nu asigura deloc cele mai bune conditii. Totusi, intreaga experienta este mult mai placuta cu ajutorul DoctorAcasa intrucat cine programeaza un consult trebuie sa stie ca totul se desfasoara la domiciliul pacientilor, astfel ca acestia nu sunt nevoiti sa se deplaseze pana la vreun cabinet. Cu alte cuvinte, acestia au parte de tot confortul necesar si nici nu mai sunt nevoiti sa piarda timp, sa astepte ore intregi in fata cabinetelor. Totodata, aceasta este o ocazie ideala si pentru pacientii care se afla, din diferite motive, in imposibilitatea de a se deplasa pana la cabinet si ajung sa se simta mult mai bine, in largul lor, in propria locuinta, totul la preturi foarte bune si doar cu ajutorul celor de la DoctorAcasa.

Leave a Comment