Bloggeri, Jurnalisti, Blogojurnalist?

Ma uitam aici http://youtube.com/watch?v=Ag10wYShSBQ&mode=related&search=  si am ajuns la concluzia ca daca blogul e un trend eu sunt in el sau pe el.  In filmulet aflam cum ca toata lumea are blog, deci nu mai e o prb a adolescentilor complexati sa stea toata ziua pe net…. acum netul e bun daca si politicienii au blog…. eh cum bate vantul bate si parerea din media.
Toata lumea are blog si de aceea e blogul un trend?  Unele bloguri exista doar pt ca asta e trendul? e adevarata expresia am blog deci exist? As vrea sa nu raspund la aceste intrebari… as fi rautacioasa
Jurnalisti vs Bloggeri si Jurnalisti cu blog?  Daca jurnalistii sunt impotriva bloggerilor atunci de ce jurnalistii au si ei blog? Sau jurnalistii or fi impotriva bloggerilor fara studii de jurnalistica? probabil asta din urma e raspunsul, deobicei asha e la romani…
De ce are Victor Ciutacu blog? Pentru a  fura traficul lui zoso 🙂  nu prea are cum… dar probabil ca raspunsul se invarte pe undeva prin zona complexuri . Pana sa afle de bloguri… abia anul asta…. cam tarziu pentru o persoana ce provine din media , Ciutacu la Jurnalul National nu putea sa scrie tot ce-i trecea prin cap, evident ca pana si Jurnalul National doreste sa aiba un standard…eh… si cum la ziar nu are libertate la antena nici atat… hop blog… macar asha a ajuns si el o celebritate prin lumea celor care nu stau toata ziua cu ochii in ziare si televizioare… o celebritate negativa caci dupa cum spuneam vrea sa fure de la zoso si nu doar de la el Oare noi bloggerii ii putem oferii ciutacului libertatea de a scrie ce-i trece lui prin cap? oare putem sa-l primim in breazla noasta fara sa ne intereseze prea tare pozele lui cu familia din blog? Jurnalistii vanau vedetele nu? Jurnalistii nu erau vedetele.

De ce vor jurnalistii sa fie vedete? si de ce vor sa fie vedete si in industia blogerilor si de ce ii citeaza pe politicieni? Cand am sa-mi raspund la intrebarile astea fara sa scot si injuraturi ?
Ah sa nu uit daca ai blog nu inseamna ca ai mai mult succes la femei :))
Ma gandeam… daca ma duc la unul din liceenii generatiei EMO (nu stiu exact cum a aparut termenul ala) si ii intreb daca trendy inseamna sa ai un blog undeva pe net o sa primesc raspunsuri negative…. urmate de un…. poti sa ai daca vrei, spune-ti parerea acolo dar trendy e sa fi emo iar emo la 23 de ani n-ai cum sa mai fi si totusi ai putea sa te imbraci si sa gandesti emo…. sau sa mori incercand sa ajungi emo si in trend. La fel si Ciutacu… prea tarziu pentru el sa fie un trendy man.
Despre emo si despre cat ma intristeaza generatia lor mai ales cand  nu sunt alaturi de prietenii lor…. next time.
De ce am eu Blog? Cate bloguri as putea scrie pe tema asta… in primul rand pentru ca n-am dat la jurnalism, pt ca n-am vrut sa fiu doar un nume intr-un ziar, asta e motivul pentru care nu am dat la jurnalism.