Blog fara Mihai

                                                                                       
Acum imi dau seama….
Stau si beau o bere in fatza televizorului uitandu-ma la meciul stelei, ma gandesc ca nr 1 ar putea auzi acum sloganele fanilor stelei, caci doar sta in apropiere de stadion, sau poate e la mare. Vorbesc cu dan si cu bogdan despre acelasi lucru…. GOOOL … frumos gol….minutul 79….se pare ca niciodata nu e prea tarziu sa punctezi…pareri diferite… DAR
Fetele au plecat la mare, vineri noapte am primit sms de la moldo: Hai in expirat in vama… probabil le-a vazut pe ele si s-a gandit ca sunt unde trebuia sa fiu, dar n-a fost sa fie… am ramas in Bucuresti cu Manu. Problema pe care o vad in momentul asta este Mihai.  Mihai a plecat la o petrecere la munte care urma dupa nunta unui amic…. ce norok a avut tipul, nu de alta dar nu l-am considerat niciodata nici atragator si nici inteligent… doar mai mic ca mine si mihai. Mihai mi-a zis ca o sa fie fete acolo si a zis ca daca se distreze n-o sa-i para rau.

N-am idee de ce mi-a zis asta, dar ma gandesc la asta. As vrea ca daca tot tzinem atat unul la altul, persoanele din viatza noastra care nu suntem nici eu nici eu… ar trebui sa fie foarte importante iar relatiile noastre ar trebui definite prin dragoste, doar asha  as putea sa accept mai usor ce facem. Adica Mihai ar putea fi Mr. Big?
Oricum imi e frica de toamna… cand ne vom intalni toti… sigur vor exista cateva priviri pe care n-as vrea sa le vad. Si nici mihai n-ar vrea sa le vada. as vrea sa ma opresc din beri acum… sa-l sunt pe mihai sa aflu cum e vremea la munte… as vrea sa ma minta sa-mi spuna ca nu e nici o fata frumoasa…. nuntiile astea…
Ca tot veni vorba de cumetri si evenimente… Oare cum s-a descurcat Cristina in rolul ei de nasa luata prin surprindere ?