Auto Cobalcescu – un partener de incredere

Profesionalismul si experienta acumulata de-a lungul timpului au tranformat Auto Cobalcescu intr-unul din cele mai experimentate si profesioniste dealer-uri auto din Bucuresti. Avand in vedere dezvoltarea tehnologica si expansiunea Auto Cobalcescu, am incheiat parteneriate de durata cu marci de renume precum Nissan, Renault, Dacia, BMW, Mini, devenind dealer auto certificat pentru acesti parteneri.

Increderea acordata de catre partenerii nostri ne-a ajutat sa ne autodepasim, sa vrem sa fim cei mai buni si sa oferim cele mai inalte si de calitate servicii.

Dealer Auto Cobalcescu ofera o multitudine de experiente si trairi pentru cei pasionati de marca Dacia. In ultimii ani, asistam la o avalansa de cereri pentru fabricarea, respectiv achizitia de autoturisme Dacia, avand in vedere ca ofera cele mai mari avantaje din punct de vedere calitativ, al pretului dar si a oricaror functii si beneficii pe care le ofera alte autoturisme la un pret mai mare.

RS LINE VERSION

Dealer certificat Nissan, Auto Cobalcescu se preocupa constant sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor, promovand stardarde inalte de calitate in ceea ce priveste partenerul nostru Nissan. Cresterea Auto Cobacescu in fiecare an evidentiaza seriozitatea si profesionalismul echipei noastre, toate rezultatele noastre conchizand o evolutie sigura, certa, facand din Auto Cobalcescu un partener de incredere.

Dealer certificat Renault, Auto Cobalcescu ofera o gama variata de autovechicule Renault, la preturi excelente si calitate garantata. Fie ca este vorba de noul Megane, Clio sau Estate, fie ca este vorba despre noul Zoe sau Kangoo, ori ca vorbim de autoturisme electrice sau hybrid, oferta noastra este variata, clientii nostri putand alege modelul preferat.

Pentru cei pasionati de autovechiculele marca BMW sau Mini, a caror ascensiune de altfel vizibila, coroborata cu siguranta si calitatea serviciilor oferite, la reprezentanta Auto Cobalcescu, incercam sa transpunem orice vis in realitate.

Avand in vedere ca ne dorim sa impresionam si sa oferim cele mai inalte experiente, alaturi de servicii de calitate, la showroom-ul nostru din capitala, puteti sa va bucurati de ofertele noastre, inclusiv sa efectuati un test drive cu masina dorita. Astfel, echipa noastra de profesionisti va sta la indemana, pentru orice ati avea nevoie, pentru cea mai buna experienta.

Mai mult decat atat, clasandu-ne in topul dealer-urilor auto din Bucuresti, detinem propriul atelier mecanica, atelier carosierie si servicii ITP, insa Auto Cobalcescu se remarca prin portofoliul sau bogat de marci auto, printre care Nissan, Renault, Dacia, BMW, Mini.

Pe langa celelalte servicii de care beneficiati in parteneriatul cu noi, mentionam ca toate autoturismele achizitionate prin intermediul nostru beneficiaza, in baza contractului de garantie incheiat, daca este cazul, de reparatie in cadrul atelierelor noastre. De asemenea, oferim consiliere si suport in orice moment, incepand cu achizitia, dar si pe parcursul desfasurarii intregii relatii parteneriale.

Leave a Comment