Apeleaza la cea mai cunoscuta banca de celule stem din Romania

Celulele stem sunt bine cunoscute pentru calitatile lor si avantajele aduse sanatatii, printre care posibilitatea de a se diviza in alte tipuri de celule, astfel ca StemSure Romania iti prezinta principalele beneficii. In prezent pot fi tratate peste 80 de afectiuni serioase si se asteapta ca in viitor aceasta cifra sa creasca considerabil, urmand ca Alzheimer sau Parkinson sa nu mai reprezinte o problema.

Astfel, pentru ca procedurile de recoltare sunt foarte simple, iar avantajele nenumarate, multe persoane au ales sa salveze sangele din cordonul ombilical al bebelusilor intrucat acesta este bogat in celule stem. Procedura este invaziva, se desfasoara in cel mai scurt timp, se efectueaza sub anestezie locala sau generala, in functie de preferinte si dupa prelevare sangele este depozitat in banci speciale precum StemSure. Bineinteles, exista mai multe optiuni, astfel ca cei interesati trebuie sa aiba in vedere cateva cerinte atunci cand iau decizia.

Experienta

Conteaza mult experienta, cu cat mai bogata cu atat mai bine intrucat acestia vor sti cum sa gestioneze toate situatiile intalnite, iar clientii vor fi pe deplin multumiti. Asadar, este esentiala nu numai tehnologia folosita, ci si pregatirea angajatilor, acreditarile obtinute si nu numai, iar cine alege StemSure Romania va avea parte de cele mai bune conditii din toate punctele de vedere.

Locatie

Se recomanda apelarea la o banca care dispune de propriul laborat, dar si de mediile perfecte pentru stocarea sangelui imediat dupa recoltare, iar in cazul StemSure, acesta este transportat in Marea Britanie unde se regaseste cea mai mare si mai renumita banca de tesuturi din intreaga lume, ceea ce presupune ca orice client poate sta linistit din acest punct de vedere.

Stabilitate

In acelasi timp, este esential ca banca sa nu aiba probleme din punct de vedere financiar intrucat nimeni nu isi doreste sa fie pus in situatia neplacuta de a intra in imposibilitatea de recuperare a celulelor stem depozitate. Asadar, StemSure sta foarte bine la acest capitol, asigurand cele mai bune servicii, dar si stabilitate, iar laboratoarele dispun de mai multe generatoare de rezerva astfel incat sunt luate in calcul mai multe riscuri.

Cat costa

Apelarea la StemSure poate fi vazuta ca o investitie in sanatatea celor dragi intrucat celulele stem se dovedesc a fi utile in nenumarate conditii, iar cei bolnavi nu mai sunt nevoiti sa astepte cateva luni sau chiar ani pana sa primeasca un transplant, cand organele se pot regenera cu ajutorul acestor celule. Asadar, aici preturile incep de la 1.399 de euro la care se adauga suma de 85 de euro pe an pentru depozitare, acesta fiind cel mai accesibil pachet. In schimb, cei care isi doresc cele mai bune conditii si pachetul complet, trebuie sa aloce 2.390 de euro, fara a mai fi alte adaosuri.

Leave a Comment