Albire dentară

Tot mai multe persoane își doresc ca zâmbetul lor să fie de un alb imaculat și de aceea la Dental Medical, putem la dispoziția pacienților noștri o serie de procedee profesionale de albire dentară București care să îi ajute să ajungă la rezultatul dorit.

Albirea dentară cu lampa Zoom

Problemele dentare sunt unele care ne pot urmări toată viață. Fie că vorbim despre dureri de dinți, cauzate de carii avansate, disconfort, sensibilitate dentară, abcese și nu numai, fiecare dintre acestea ne țin departe de zâmbetul pe care ni-l dorim. O problema des întâlnită este îngălbenirea dinților, care poate apărea din diverse motive, însă pentru această există o soluție eficientă: albirea dentară, la care din ce în ce mai mulți pacienți apelează. O varianta eficientă, ce rezistă în timp durata și care necesită mai puțin de 30 de minute pentru a fi pusă în practică veți găsi în cadrul cabinetului nostru stomatologic.

Un proces rapid cu rezultate imediate

Un lucru foarte important de care ar trebui să ținem cu toții cont este faptul că procedura de albire dentară este una dintre cele mai simple și mai rapide proceduri stomatologice existente. Pregătim un gel special ce aplică pe dinți și care se lasă să acționeze cam 30 de minute, iar la final, vei putea observă deja primele rezultate. Dinții tăi vor fi mai albi, iar zâmbetul va începe să devină armă ta secretă.

Cum întreținem dinții după o albire dentară?

Această este una dintre cele mai frecvente întrebări ale pacienților. Cu siguranță albul dinților, după această procedura, este mai ușor de întreținut decât s-ar aștepta oricine, prin periaj regulat și prin dușuri bucale. Totuși, la fiecare șase luni este recomandat să te întorci la cabinetul dentistului pentru un periaj profesional și pentru o igienizare, care de asemenea sunt foarte importante atunci când vorbim despre întreținerea unui zâmbet perfect alb. De altfel, acest proces nu-ți va sensibiliza dinții, iar tu te vei putea bucură de alimentele preferate fără probleme.

Dinți albi pentru o perioada mai lungă de timp

Albirea dentară este metodă prin care fiecare dintre noi poate să aibă un zâmbet perfect alb pentru o perioada lungă de timp. Se poate vedea că o investiție de durată, care te va face fericit și peste ani și ani de zile. Este foarte important să înțelegem că felul în care ne îngrijim dantura poate determina și felul în care zâmbetul nostru își va păstra din strălucirea. Mai mult decât atât, odată cu evoluția tehnicii de albire dentară, pacientul poate alege nuanță preferată, lucru ideal pentru cei mai exigenți dintre noi.

Prețul pe care îl veți plăti pentru un astfel de procedeu este de 1200 de lei și rezultatele sunt garantate pentru o perioadă îndelungată.

Leave a Comment