Ai acces la cele mai bune servicii pentru inmormantare in orice zona din Bucuresti

Doar cine s-a mai confruntat cu moartea unei persoane apropiate stie cat de dificile sunt aceste momente, motiv pentru care este important pentru oricine sa stie cum se gestioneaza situatia. Astfel, e de la sine inteles ca mai bine ne lasam pe mainile specialistilor care iti vor lua o presiune mare de pe umeri, fiind mult mai simplu sa treci peste momentele grele. Casa Funerara Luca opereaza in orice zona a capitalei, asa ca poti sa alegi servicii funerare Mihai Bravu oricand ai nevoie.

Aici ai la dispozitie mai multe pachete din care poti sa alegi in functie de nevoi, dar si de bugetul de care dispui. Cu alte cuvinte, daca iti doresti sa ai parte de produse de cea mai buna calitate si intreaga ceremonie sa fie bine pusa la punct, cu siguranta, pachetul superior este ceea ce cauti. Pretul este de 8.026 de lei, insa important de stiut este faptul ca din aceasta suma se returneaza 3.013 lei ca ajutor de inmormantare, ceea ce presupune ca in final se va plati in jur de 5000 de lei. Bineinteles, nu lipseste nimic, iar pachetul cuprinde, printre altele, sicriul complet echipat, crucea de lemn inscriptionata, lenjeria pentru sicriu, setul de orare, mic si mare, dar si transportul sicriului la domiciliu. Sunt eliberate certificatele de deces, adeverinta de inhumare, autorizatia de depunere la capela, dar si pentru transport, iar fiecare dintre aceste acte impun batai de cap care de acum e mult mai usor sa fie evitate cu ajutorul Casei Funerare Luca.

Totusi, pentru familiile cu o situatie financiara mai putin buna sunt propuse alternative, iar cel mai accesibil pachet costa 1000 de lei si, foarte important, suma este restituita integral familiei din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca nu se va plati nimic pentru organizarea evenimentului.

Serviciile Casei Funerare Luca sunt foarte complexe si aduc tot ce este nevoie in asemenea momente delicate. Printre altele, putem aminti de constatarea decesului, imbalsamari, cosmetizare si igienizare, consiliere intocmire acte deces, transporturi funerare, manipulare, incinerari si nu numai. Important este ca serviciile sunt non stop, ceea ce presupune ca indiferent de data si de ora, vei gasi pe cineva dispus sa te ajute atunci cand ai cel mai mult nevoie.

Profesionalismul este unul dintre punctele forte, asa ca stii ca de fiecare data cand apelezi aici vei avea parte de cele mai bune conditii, iar raportul calitate – pret este unul mai mult decat. Alege servicii funerare Mihai Bravu sau ii poti gasi pe cei de la Casa Funerara Luca in orice alt punct din capitala, fiind mai simplu si mai comod sa te lasi pe mainile acestora.

Leave a Comment